Zonguldak

Mezuniyet töreninde ağlatan evlilik teklifi!

14:57 21 Haziran 2018 11 Yorum Var
Mezuniyet töreninde ağlatan evlilik teklifi!

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümünün mezuniyet törenine, sürpriz evlilik teklifi damga vurdu.

BEÜ İİBF Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümünün mezuniyet töreni Sezai Karakoç Kültür Merkezinde gerçekleştirildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan, protokol, akademik ve idari personel ile öğrenci ailelerinin katıldığı mezuniyet töreni oldukça renkli anlara da ev sahipliği yaptı. Öğrencilerin diplomalarını alması ve mezuniyet yemini ederek, büyük bir coşkuyla keplerini havaya fırlatmalarının hemen ardından, kürsüye çıkarak mikrofonu eline alan Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü mezun öğrencilerinden Onur Darıcı, sekiz yıllık kız arkadaşı Nagihan Kayahan’a tüm misafirlerin gözü önünde sürpriz evlilik teklifinde bulundu ve kız arkadaşını kürsüye davet etti.

Darıcı, "Ben bu okulun 6 yıllık öğrencisiyim. 8 yıllık ilişkim var. Nagihan'ı buraya davet ediyorum. Çok heyecanlıyım. 8 yıldan beri beraberiz, benim kahrımı çekiyor. Ve artık okulumu bitiriyorum. Bundan sonraki hayatımda yol arkadaşım olmaya ve benimle evlenir misin?" dedi. 

Onur Darıcı, sahneye gelen Kayahan’ın önünde diz çökerek, “Benimle evlenir misin” dedi ve kız arkadaşının parmağına yüzük taktı. Büyük bir şaşkınlık yaşayan Kayahan gözyaşlarını tutamadı ve evlilik teklifini kabul ederek Darıcı’ya sarılınca, törendekiler mutlu çifti alkışladı. 

YORUMLAR

11 Yorum Var
  • hasan ali 5 yıl önce Şikayet Et
    Her sey niyete göre olsun insallah...
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Vatandaş 5 yıl önce Şikayet Et
    İnşallah mutlu olursunuz.
    Cevapla
  • kaptan nemo 5 yıl önce Şikayet Et
    Yazık,yazık.Başörtülü müslüman bir bayan ve önünde şövalye gibi diz çökerek evlilik teklif eden bir müslüman genç. Üstüne bir de Nikahı olmadan kıza sarılıyor.Bunu bari siz yapmayın.İnsanlara kötü örnek olmayın.Yaptığınız dinimize de töremize de örf ve ananemize de uygun değil.Allah ıslah etsin.
    Cevapla
  • Vay be 5 yıl önce Şikayet Et
    Ben karımla 10 yıldır evliyim ama 8 yıldır beraberiz diyemiyorum daha (:). Kızın ana-babasının haberi var mı acaba 8 yıldan.
    Cevapla
  • scimen 5 yıl önce Şikayet Et
    anası babası yok kızı utandırıyorsun milletin önünde git ailesinden iste ne şov yapıyorsun kelek
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.