E-Okul

E-Okul

Veli Bilgilendirme Sistemi

Milli Eğitim Bakanlığı, veli ve öğrencilere E-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi ile bir çok bilgiye anında ve kolay erişim imkanı sağlıyor. Veliler öğrencilerin notlarını ve devamsızlıklarını e-okul üzerinden takip edebilirken öğrencilerin de bu bilgilere erişimi sağlanmış oluyor. LGS sonuçlarının açıklanması ve nakil işlemleri gibi bir çok konuda e-okul veli bilgilendirme sistemi devreye giriyor.

E-Okul'a girmek için tıklayın!

E-Okul'a Giriş Nasıl Yapılır?

e-okul.meb.gov.tr

Veliler ve öğrenciler, öğrenci TC kimlik numarası ve öğrenci okul numarası ile e-okul.meb.gov.tr adresinden öğrencinin e-okul sayfasına giriş yapabilir ve bilgilerini kontrol edebilirler.

e-Okul Giriş
  • 1

    Devamsızlık Bilgileri

    E-Okul ile öğrenciler ve veliler güncel devamsızlık bilgisi takibini yapabilirler.

  • 2

    Haftalık Ders Programı

    Öğrenciler haftalık ders programlarını e-okul sistemi üzerinden öğrenip takip edebiliyorlar.

  • 3

    Not Bilgisi

    E-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi, velilere ve öğrencilere internet üzerinden e-okul ile not bilgisi öğrenme fırsatı sunuyor.
  • 4

    Sınav Tarihleri

    Veliler ve öğrenciler, güncel sınav tarihlerine ve sınav takvimlerine e-okul veli bilgilendirme sistemi üzerinden ulaşıp takibini yapabiliyor.

  • 5

    Pansiyon Bilgileri

    Kullanıcılar e-okul ile öğrencilerin barındıkları pansiyonların güncel zaman çizelgelerine ve yemek menülerine ulaşabiliyorlar.
  • 6

    E-Okul Android ve iOS'ta

    E-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi uygulaması Android ve iOS platformlarında yer almaktadır.

Sınav Sonuçları

E-Okul, LGS sınav sonuçları ve yerleştirme sonuçlarının da açıklanmasında kullanılıyor. Milli Eğitim Bakanlığı, sınav sonuçları, tercih sonuçları ve nakil işlemleri için e-okul veli bilgilendirme sistemi üzerinden sorgulama imkanı veriyor.

E-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi Giriş