iPhone 6s
iPhone 6s Plus

Bugüne kadar yapılmış en iyi telefonlardan olan iPhone 6s ve iPhone 6s Plus'ın öne çıkan özelliklerini ve fiyatlarını inceledik.

Apple iPhone 6s ve iPhone 6s Plus

Apple en yeni iPhone modelleri olan iPhone 6s ve iPhone 6s Plus modellerinin tanıtımlarını yaptı. Apple ürünlerinin tasarımlarından sorumlu Jonathan Ive, en yeni özellikleri ve donanımsal güncellemeleri ile beraber iPhone 6s ve iPhone 6s Plus modellerini yaptıkları en iyi telefon olarak tanımladı.

3D Touch

Yaptığınız baskıyı algılayan bir ekran

Apple iPhone 6s ve iPhone 6s Plus modelleri, güncellenmiş bir dokunmatik ekran deneyimi sunuyor. Yeni nesil dokunmatik ekranları ile iPhone modelleri, ekrana yaptığınız baskıyı algılıyor. Apple iPhone 6s ve iPhone 6s Plus modellerinde yer alan 3D Touch özelliğini kullandığınızda, yaptığınız baskıya göre telefonunuz size farklı tepkiler veriyor ve yeni tanımlanmış hareketler ile her işlemi daha kısa yoldan yapmanıza olanak sağlıyor. iOS 9 içerisine gömülmüş 3D Touch hareketlerini daha yakından tanımak isterseniz Jony Ive tarafından anlatılan Apple iPhone 6s ve iPhone 6s Plus sunumlarını dinleyebilirsiniz.

Muhteşem Görüntüler

12 MP iPhone kamerası

Yan tarafta gördüğünüz gibi mükemmel görüntüleri iPhone 6s kamerası ile çekmeniz münkün. iPhone 6s Plus kamerası ise bunun bir adım daha ötesinde. Apple kendi teknolojisi olan iSight kamerasını 12 MP seviyesine çıkararak hem 4K video çekme imkanı sunuyor hem de mükemmel fotoğraflar ortaya çıkarıyor. Ayrıca iPhone 6s ve iPhone 6s Plus ile LivePhotos teknolojisi sayesinde hareketli fotoğraflar da çekebilirsiniz.

Apple iPhone 6s nasıl görünüyor?

Aşağıda yer alan görüntüler tamamen Apple iPhone 6s ve iPhone 6s Plus modellerine ait. Büyüleyici tasarıma daha yakından bakmak için galeriyi kullanabilirsiniz.

iOS 9

Apple iOS 9 ile kullanıcılarına şimdiye kadar geliştirdiği en güzel mobil işletim sistemini sunuyor. iPhone 6s ve iPhone 6s Plus modellerine entegre gelen bu işletim sistemi ile işlemleri yapmak artık eskisinden daha kolay ve hızlı.

iPhone 6s Fiyatları

Apple her zaman olduğu gibi kullanıcılarına ürünlerini kullanmaları için yüksek bir bedel ödemeleri gerektiğini de gösteriyor. Apple iPhone 6s ve iPhone 6s fiyatları ne kadar sorusunun cevabını tablomuzdan görebilirsiniz.

iPhone 6s

iphone 6s fiyat ₺3099

iPhone 6s fiyatları 3099 TL'den başlıyor ve 3899 TL'ye kadar çıkıyor.

iPhone 6s fiyatlarını inceleyin

iPhone 6s Plus

iphone 6s plus fiyat ₺3499

iPhone 6s Plus fiyatları 3499 TL'den başlıyor ve 4299 TL'ye kadar çıkıyor.

iPhone 6s Plus fiyatlarını inceleyin

Apple iPhone 6s ve Apple iPhone 6s Plus hakkında daha detaylı bilgilere sahip olmak için Apple internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.