e-Devlet ile
SSK-SGK Sorgulama İşlemleri

  • 1 e-Devlet SGK işlem menüsü ile TC Kimlik NO ile hizmet dökümü sorgulama işlemleriniz mümkün hale geliyor.

  • 2 Sosyal Güvenlik Kurumu üzerinden e-Devlet üzerinden yapabileceğiniz bir diğer işlem ise SGK GSS Borç Dökümü sorgulama işlemi.
  • 3 Sosyal Güvenlik Kurumu ile SGK-SSK'ya dair birçok sorgulama daha e-Devlet üzerinden TC Kimlik No ile yapılabiliyor. Emekli aylık bilgisi hesaplama gibi işlemlerin detaylarını sayfamızda bulabilirsiniz.

SGK 4A Hizmetleri

SGK'nın e-Devlet'ten sunduğu işlemler sayesinde 4A emeklilik maaş hesaplaması yada 4A SGK Hizmet Dökümü gibi pek çok veriye ulaşabilirsiniz.

SGK 4B Hizmetleri

Sosyal Güvenlik Kurumu 4B hizmetleri ile 4B emekli aylığı hesaplama, 4B Tescil kaydı veya SGK 4B hizmet dökümü gibi bilgileri sorgulayabilirsiniz.

SGK 4C Hizmetleri

e-Devlet üzerinden SGK 4C Hizmetleri kategorisi ile 4C emekli aylık bilgisi sorgulama veya SGK banka değişikliği gibi işlemleri gerçekleştirebilirsiniz.

Diğer Hizmetler

SGK ile e-Devlet üzerinden SGK Genel Sağlık Sigortası (GSS) borcu sorgulama işlemlerinizi yapabilir, ne zaman emekli olacağınızı öğrenebilirsiniz.

SGK Hizmet Dökümü

TC Kimlik No ile e-Devlet'ten

SSK-SGK hizmet dökümü sorgulamarınızı artık e-Devlet üzerinden kolayca yapabilir, e-Devlet'e TC Kimlik Numaranız ve e-Devlet şifreniz ile girerek hizmet dökümü bilgilerinize ulaşabilirsiniz.

SGK Emeklilik Bilgileri

e-Devlet üzerinden

SGK ile e-Devlet üzerinden emekli aylık bilgisi, emeklilik işlemleri evrak takibi ve Sosyal Güvenlik Kurumu üzerinden Ne Zaman Emekli Olurum? servisi ile emekliliğinize ne kadar kaldığı bilgilerine ulaşabilirsiniz.

GSS Prim Borcu ve Tescil Sorgulama

e-Devlet üzerinde SGK GSS prim borcu sorgulamanızı yapabilir, Genel Sağlık Sigortanız ile ilgili Tescil sorgulayarak durumunuzu öğrenebilirsiniz.

SGK - SSK Sorgulama İşlemlerinizi e-Devlet ile yapın