Hollanda televizyonunda yayınlanan bir haberde Şırnak'ta bulunan YDG - H güçleriyle ilgili oldukça ilginç görüntülere yer verildi. Hollanda televizyonu haber sonrası sosyal medyada PKK propagandası yapmakla suçlandı.
Yorumlar 7 Yorum Var
  • samet 23.09.2015 13:30
    Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sesleniyorum. Pkk yandaşları için acele bir kanun çıkarıp bu hainlerin mal varlıklarına el koyup şehit ailelerine bağışlanmasının bu sorunu kökünden çözeceğine inanıyorum. Demokrasi masum vatandaşlara da tecelli etsin artık. Sırf bu hainleri mecliste demokrasiyle pasifleştirme çabaları sonuçsuz kalacaktır. Allaha inanan vatansever hiçbir kürdün devletine karşı bir tutumu yoktur. Bunu sizler daha iyi biliyorsunuz. Açıkça pkk pyd hpg kck dhkpc destekleyen hiçbir hain TBMM çatısı altında olmayı haketmiyor. seçilmiş bir cumhurbaşkanı olarak, sizi seçenlere kulak veriniz.
  • Hasimi 22.09.2015 16:52
    Insan olabilmek önemli sadece pkk nin haber kanali ile ve Hdp nin verdigi yandas haberlerle beslenenler bunu yapabilir hendek kazin bomba yerlestirin lokantada insanlari yoldan gecenleri öldürün.Ambulans cagirin memurlari tartaklayin arac yakin.Pols cagirin olay var diye gelen araci havaya ucurun birde uzun namlulu silahlarla tarayin sizin ne mal oldugunuzu o bölgede yasayan birileri olatak biliyoruz iki yüzlüler pkk nin yaptigini askerin polisin hükümetin üzerine atarak kendinizi aklayamazsiniz.Hollandali ve yabanci gazeteciler kendi ülkelerinde yapamadiklari haberleri Kandirilmis halki yänlendirerek yapiyor kac paraya servis yapiyor satilmis pkk ve taraftarlari satilmis gazeteci.
  • cem 22.09.2015 16:52
    ingiliz oyunu başlamış burdada inşallah allah akıl verir bunlara kanmazlar dış devletlere
  • Süleyman 22.09.2015 16:13
    Rumlar ve, Ermenileri denediler.Şimdi de Kürtlere dadandılar.
  • ADSIZ 22.09.2015 16:06
    Saçma sapan şeyler... Birileri şunlara zaten sahip oldukları şeyler için mücadele edilmeyeceğini öğretsin. Cehalet, başka birşey değil.
Daha fazla yorum görüntüle