Alevlerin arasında kalan bir Yunanistan vatandaşı, yaşadığı dehşeti kameraya aldı. Görüntülerde hızla ilerleyen alevlerin önüne çıkan her şeyi kül ettiği görülüyor.

Yunanistan'da 80'in üzerinde insan günlerce söndürülemeyen yangında diri diri yanarak can verdi.

Araçlarıyla kaçmaya çalışanlar çok uzaklaşamadan alevlerin arasında kaldı, çareyi denize girmekte bulanlara da saatlerce yardım ulaştırılamaması can kaybının artmasına neden oldu.

MATİ KASABASI KÜL OLDU

Yangından en çok etkilenen bölgelerden biri ise Mati Kasabası. İçinde bir yaşlılar kampı da barındıran kasabadan kaçamayan onlarca kişi burada alevlere teslim oldu.

HIZLA İLERLEYEN YANGIN KAMERADA

Bu anları kayda alan bir kişi ise yangının ne kadar hızlı ilerlediğini ve yaşadığı dehşeti saniye saniye görüntüledi. Görüntüde dikkat çeken kedi ve kaydı alan kişi mucizevi bir şekilde kurtarıldığı bildirildi.

 

 

Yorumlar 6 Yorum Var
  • DENİZ 28.07.2018 16:13
    Oralar ilerde bizim olacaktı. Yazık oldu gitti.
  • Berat 28.07.2018 15:27
    Lan yazık ya
  • Vatandaş 28.07.2018 14:43
    Ülkeleri berbat hale getiren tepediki yöneticiler ve lobiler. Ülkesini düşünen çok az lider var.
  • Mert 28.07.2018 11:50
    Copra faşist bir yaratık istifa etmeli.. türkiye nin yardımını reddetip insanların ölmesine neden oldu.. türkler insanı durumlarda hep vardır. Esirler bile işkence etmez öldürmez iyi bakar.. biz kendimizi bilitiz.. karalamalar ile bizi kara yapamazlar.
  • Gelecek 28.07.2018 11:31
    Siyasi hesap yüzünden türkiyenin yardımını reddeden ,halkının yanmasını seyreden bir ateist çıprastan .yani mason olma ihtimali çok yüksek olan bu çiprastan yunanistana bir faydası olmayacağı gün yüzüne çıkmıştır.yunanistan ekonomisini kim bozdu.sonra sana yardım edeyim diye kimler geldi.çipras doğal gaz yataklarını siyonistlere verme çabası içinde olabilir.bizim akdenizdeki haklarımızıda bu karanlık yapıya vermeye çalışıyor.ab nin vermiş olduğu yardımlar karşılığında neler verdi.
Daha fazla yorum görüntüle