"Batı medeniyeti" diye övünenlerin izlemesi gereken videoda fiziksel ve psikolojik işkencenin görüntüleri yer alıyor.

Türkiye'deki eylemlerde polisin en ufak bir müdahalesinde "orantılı güç" kullanımı üzerinden yaygara koparanlar, Avusturya polisinin uyguladığı işkenceye acaba ne diyecek.

EYLEMCİNİN KAFASINI TEKERLEĞİN ALTINA KOYDULAR

Viyana'da geçtiğimiz hafta düzenlenen eylemlerde gözaltına alınan bir eylemci polis minibüsünün altına yatırıldı. Eylemcinin kafası tekerleğin önüne gelecek şekilde polis tarafından yerleştiriliyor. Polis daha sonra "sür" komutunu veriyor ve minibüs hareket ediyor. Avusturya polisi işkencenin arsından son anda eylemciyi sürükleyerek aracın altından çekiyor. O anlarda eylemcilerin çığlıkları ise videoya yansıyor.

Yorumlar 36 Yorum Var
  • 57.Alay 06.06.2019 16:31
    Endiseliyiz
  • Engin 06.06.2019 05:49
    Söyleyecekleri bir şey yok.Üç maymunu oynamaya devam edecekler.Bunlar insanlıktan pek nasiplenmemişler.
  • Erdogan 06.06.2019 02:40
    Batida kendinden olmayanlar icin hic bir zaman insan haklari yoktu.
  • ismet 61 06.06.2019 02:18
    AB Avrupa birliği insan özgürlüğü hani “Demokrasi” Türkiyeye iç işlerine karış Avusturya övünüyordunuz “Genç toy kalem yalamış mahluk”Avusturya polislerin elleri bağlı olay ne olursa olsun böyle insafsızca işkence yapmaya karar vermişse. Bu olay bana “NAZİ”yöntemli Demokrasiyi görmüş oluyorum.Avusturyayı iyi bilen bir Türk vatandaşıyım.Ben Avusturyadan Türkiyeye yapılan hakaretten dolayı 15 Temmuzdaki Demokrasi için Tankların önüne geçipte canını veren “Vatandaşlarımızı”gördük ve yaşadık!Türkiyede Demokrasi yok diyenler her halde hepsinde Tahta gözlük var.Her insanın görüne saygılarımla.ATA TÜRK DEMİŞTİ UNUTMAYIN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE! Öğrenin “Avusturyalılar”
  • Yolcu 05.06.2019 23:26
    Dedeleri h,itler in izinde lerrrr
Daha fazla yorum görüntüle