Rusya Savunma Bakanlığı, yayınladığı görüntü ile Tor-M2DT hava savunma füze sistemini test ettiğini duyurdu. Bakanlığın yaptığı açıklamada, ''Kuzey Filosundaki uçaksavar topçuları, Novaya Zemlya takımadalarında 'Tor-M2DT' uçaksavar füzesi sisteminden ateş açtı. İlk kez, Kuzey Kutbu'ndaki yüksek enlem bölgelerinde savaş eğitimi görevlerini yerine getirmek için yeni bir taktik uçaksavar füzesi sistemi kullanıldı'' ifadeleri kullanıldı.

Ayrıca, testin kötü hava koşullarında, farklı yüksekliklerde uçan hedefler üzerinde yapıldığı belirtildi.

Rusya Savunma Bakanlığı, Tor-M2DT hava savunma füze sistemini test etti.

Yorumlar 3 Yorum Var
  • TURKOGLU 18.07.2019 16:25
    Putin, yarim kiloda bundan tart!!!!! Bati kudursun
  • şlkjhgf 18.07.2019 13:05
    rusya ve abdye israil her türlü silah denemesi var ama iran füze denemesi yaptımı dünya ayağa kalkıyor hemen birleşmiş milletler toplanıyor ve yaptımlar uygulanması için abd birleşmiş milletlere baskı yapıyor bu adil olmayan işgalci abd rusya israilin avrupa ülkelerinin ikiyüzlü yüzsüz tutumudur
  • Ertan 18.07.2019 12:33
    sanırım bu hava savunma sistemleri olduğu için dünya savaşı gene piyadelerle olacak.Olmasını istemem tabikide.Ama hava savunması olan ülkeler 10 adım önde diğer ülkere göre.Sadece s 400 le olmayacaktır tabiki Ken geliştirdikleimizide devreye alalım bak ozaman nasıl dvranacaklar.
  • Ekreekremmmmmmm 18.07.2019 12:30
    Putin bunlarda da gönder bize