Edinilen bilgiye göre, olay merkez Bursa'nın Nilüfer ilçesinde devlete ait özel eğitim verilen engelliler lisesinde meydana geldi. Skandal görüntülerde sınıf öğretmeni, dersi dinlemeyen iki gençten birini tahtaya kaldırıyor. Daha sonra arka sırada oturan diğer öğrenciye seslenen öğretmen, “Ben senin öğretmeninim. Serserilik yapma” diye azarlıyor. Bu sırada yanına çağırdığı öğrencinin gülmesine sinirlenen öfkeli öğretmen, “Hala gülüyorsun ya, inadına gülüyorsun” diyerek tokatlıyor. Dayağın ardından genç, öğretmenin ikazıyla arkadaşlarından işaret diliyle özür diliyor. Öfkesini alamayan öğretmenin daha sonra arka sırada oturan öğrencinin yanına giderek, “Sen ne yapıyorsun ha? Kendini ne zannediyorsun? Şu sakızı çıkar seni gebertirim ha” diyerek dövmesi saniye saniye kameralara yansıyor.
Yorumlar 8 Yorum Var
  • ASLI 23.05.2015 13:16
    Öğretmen Öğrenciye sevgiyle yaklaşirsa eminim öğrenci saygıda kusur etmez
  • cengiz 17.05.2015 16:57
    Eğitimin ne olduğunu bilmeyenden soruları çalıp kpss yi kazanmakla öğretmen olmaz. Devlet tabiki soruşturma yapacak, gerekirse de görevden alacak.
  • şamil 17.05.2015 07:49
    Resmen ogretmene tuzak kurmuş kendini adam sanan mahlukatlar okullarda zerre kadar disiplin kalmamış bu öğretmen cabalayan bir öğretmen birseyler yapmaya çalışan öğrencileri ise ogretmeni tiye alan dalga gecen zavallılar. Inanin o öğretmen emekli olana kadar cabalamasa bu serserileri adam etmeye calismasa basina byle birtane olay gelmez en iyisi düzene uymak salla başını al maaşını gormezden gel ders bile anlatma yeterki boyle bir olay ile karşılaşma
  • Abdullah 17.05.2015 02:22
    La nolacsk sanki
  • ogretmen 16.05.2015 21:49
    Sorumsuz, iletişim nedir bilmeyen, saygısız velilerin çocukları da benzer özellikte oluyor. Okullarda öğretmenlerine her türden saygısızligi yapan öğrenci haklı görülüyor. Hükümetin öncelikle davranış bozukluğu olan velileri tespit edip onların eğitimi için çaba sarf etmesi gerekiyor.
Daha fazla yorum görüntüle