Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, "Diriliş Ertuğrul" dizisinin setini ziyaret etti. Bekir Bozdağ, Beykoz'daki sette, dizinin yapımcı ve senarist Mehmet Bozdağ ile oyuncular tarafından karşılandı.

Sette kurulan çadırları gezerek dizi hakkında bilgi alan Bozdağ, bir ara yönetmen koltuğuna oturarak bazı sahnelerin çekimini takip etti. Başbakan Yardımcısı Bozdağ, oyuncular ve set ekibiyle de sohbet ederek onlarla fotoğraf çektirdi.

Bozdağ, daha sonra gazetecilere yaptığı açıklamada, Diriliş Ertuğrul'un, yediden yetmiş tüm Türk milletinin severek, beğenerek ve bizzat içinde yaşayarak seyrettiği bir dizi olduğunu söyledi. Herkesin çarşamba günü tüm randevularını iptal edip diziyi takip ettiğini anlatan Bozdağ, şöyle konuştu:"Hatta 'ben izlemiyorum' diyenler var bazen. Onlar izleyenlerden daha çok izliyor ama dışarı öyle görüntü vermek için bunu söylüyorlar. Diriliş Ertuğrul uluslararası alanda da şu anda çok kabul gören ve beğeniyle izlenen bir dizi durumunda. Bu hem dizideki oyuncuların hem senaryonun hem yönetmenin hem de buradaki büyük organizasyonun başarısı. Burada adeta kuruluş yıllarındaki Söğüt ve o dönemdeki bir coğrafya yeniden inşa edilmiş gibi. Tüm bunların başarıyı ortaya çıkardığını yerinde gezerek gördüm." dedi.

Yorumlar 2 Yorum Var
  • hasan 05.11.2017 20:52
    süper dizi favori dizim benim payitah emegi geçen herkese çok tşk ederim...
  • Kadir 05.11.2017 17:15
    Diriliş ve Payitaht gerçekten bu millete hitap eden sevilerek izlenen diziler her iki diziyi bu millete sevdiren emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.Bizim tarihimiz kültürümüz böyle yapımlar için çok büyük bir zenginlik,eskiden saçma sapan bizim tarihimizle uzaktan yakından alakası olmayan tarihi filimlere bakmak zorunda kalırdık.