Suriye'de artık sayıları milyonu bulan masum müslümanları acımasız ve zalimce öldüren Esed'in yanında saf tutan İran destekli Şii Hizbullah milisleri, ilk liderleri Tufeyli tarafından böyle yerin dibine sokuldu.

"Suriye'de öldürülen Hizbullah üyeleri hangi hakla şehit sayılabilir. Müslüman çocuklarını öldürdükleri için mi? Hangi hakla şehit oluyorlar? Onları terörize ettikleri için mi? Hangi hakla şehit oluyorlar? Evlerini başlarına yıktıkları için mi? Filistin'in özgürlüğü için mi savaşa gittiler? Hayır. Şehit değiller! Cehenneme gidecekler. Kur'an ayetlerinin cevabı açık."

Yorumlar 45 Yorum Var
  • musa raduyev 17.04.2020 20:30
    Çok doğru ve acı bir tesbit ,çok acı ne yazık
  • ukhhk 09.10.2018 00:48
    adam doğru söylemiş şia tayfası bir düşünsün geçirdikleri evreleri kime hizmet ettiler yüzyıllardır haçlı Yahudi dinsiz sapık Müslüman görünümlü sabetayistlerimi yoksa Müslümanlara mı nerde Müslüman katliamı ve yozlaştırma varsa hep oradalar yayılacaklarmış bizim hatamız girince bırakmamak lazım hepsini temize havle edip bırakmalı yüzyıllardır aynı hatayı yapıyoruz.
  • abdullah 03.05.2018 12:37
    Kendine Ehli sünnet diyen barlarların da hizbuşşeytan dan farkı yok. Dün gözüme helal setifika damgası ilişti damga etrafında hanefi , shafi, hanbeli, maliki şeklinde halka kenarına yazmışlar. Bu ideolojisi bize dayatan yani dört mezhep formülasyonunu dayatan ne yazık ki nizamiye medreselerinin aslında hanefi düşmanı eşari olan şafii uleması dır. haksız yere çok kelle almışlardır ve 4 mezhep arasında zoraki saldırmazlık anlaşması ile bu 4 mezhep dogmasını üretmişlerdir.
  • İsmail 02.05.2018 21:42
    Sanırım kalblerini kuranla değil de şeytanın vesvesesiyle yogurmuş olanlar din kardeşlerini öldüremez öldürmezler çünkü onlar kuran ahlakıyla ahlak lan lanmışlardır
  • doğruyadoğru 02.05.2018 13:03
    mezhepçilik bu topraklara yakışmıyor ve bildiğim kadarıyla mezhepçiliğin fazla yaygın ve koyu olmadığı bir ülkede yaşadığım için şükürler olsun... adam doğru söylemişse mezhebine bakmamak lazım...... Allah ım sen bizi zulmedenlerden eyleme (amin)
Daha fazla yorum görüntüle