AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeynel Abidin Beyazgül, seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ettiği Şanlıurfa Taraftarlar Derneği’nde konuşurken bir taraftar, "Babo bu adam 5 yıl önce neredeydi Kurban olurum böyle başkana ne kadar da güzel konuşuyor" deyip, üstündeki kıyafeti yırttı.

AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeynel Abidin Beyazgül, seçim çalışmaları kapsamında Şanlıurfaspor Taraftarlar Derneği'ni ziyaret etti. Beyazgül ile beraberindeki AK Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız, sarı-yeşilli taraftarlar tarafında davul- zurna ve meşaleli sevgi gösterisiyle karşılandı.

Burada taraftarlara hitap eden Beyazgül, kendisinin de Şanlıurfaspor taraftarı olduğunu söyledi. Taraftarların sık sık tezahüratlarla konuşmasını kestiğini Zeynel Abidin Beyazgül’ün yanına gelen bir taraftar, Babo bu adam 5 yıl önce neredeydi Kurban olurum böyle başkana ne kadar da güzel konuşuyor diyerek üstündeki kıyafeti yırttı. İsmi öğrenilemeyen taraftarı, Beyazgül sakinleştirdi. Beyazgül konuşmasını tamamlayarak dernekten ayrıldı.

Yorumlar 12 Yorum Var
  • mehmetyüksekyayla 24.09.2019 17:45
    Sakın ola bu adamın yanında geçerken bende bir taraftarım demeyin çünkü adam kendini kayıp edip atletini yırtabilir
  • Emrah 21.02.2019 08:37
    Artık destekleyen aklı başında kimse kalmadı ki....
  • halil 18.02.2019 10:36
    taraftar samimi birini görünce duygularını açığa çıkarmış, bunda hor görecek ne var, başkan da samimi, biraz hoşgörü lütfen
  • hana 18.02.2019 09:14
    ya komedi...2 kelimedüzgün duyamadım... duygusallığın gücü olmalı :)
  • eeg 18.02.2019 06:34
    şovmen mi tutmuş ..CHP gibi entirikalarami başladı
Daha fazla yorum görüntüle