Zonguldak’ta bir sürücü, öldüğü gerekçesiyle yaşam alanından uzaklaştırmak istediğini söylediği köpeği yaklaşık 2 kilometre boyunca aracının arkasında sürükledi. 

Edinilen bilgiye göre olay Alaplı ilçesine bağlı Gümeli beldesinde yaşandı. İddiaya göre ismi öğrenilemeyen bir sürücü, öğrencilerin kullandığı bir kavşakta hastalık sebebiyle öldüğü öğrenilen köpeği bölgeden uzaklaştırmak istedi. Köpeğe bağladığı halatın diğer ucunu da aracının arka kısmına bağlayan sürücü yaklaşık 2 kilometre boyunca ölü köpeği sürükledi.

Bu sırada başka bir sürücü o anları saniye saniye görüntüledi. İhbar üzerine harekete geçen jandarma ekiplerince ifadesi alınan sürücü ise köpeğin hastalık sebebiyle öldüğünü, öğrencilerin köpekten korktuğunu söylemesi üzerine bölgeden uzaklaştırdığını söyledi. 

Sürücü hakkında “mala zarar verme”, “trafik güvenliğini tehlikeye sokmak” suçundan 2 bin 200 lira idari para cezası uygulanacağı öğrenildi. 

Yorumlar 8 Yorum Var
  • Fatih1453 10.03.2019 10:17
    Şimdi o köpek mi hayvan yoksa ona bu işkenceyi yapan mı ?
  • Muhittin 09.03.2019 22:48
    Harbiden bazen bu insanları anlamıyorum ya.Hayvan hakları diye diye cılkını çıkartanlar var. Kardesim mahallemde 50 den fazla köpek var 3 , 5 hayvanları sevdiğini söyleyen kendini bilmez yüzünden belediye de bişey yapamıyo eşim ve 4 yaşındaki evladımı kapı önüne çıkaramıyorum tek başlarına.Bakkala bile gidemiyolar.1 2 hadsiz dışında hayvana zarar vermez benim milletim bizde Allah yasak eder. bile isteye verene de cezasını vereceksin sonuna kadar.Ama durucağı yeride bilmeli insanların özgürlüğünü de kısıklıycak hale gelmemeli.
  • Eren 09.03.2019 22:40
    Delil ile şikayetci olduğunuz zaman devletimiz cezasını keser.
  • Garibandin 09.03.2019 21:57
    Kısas yazan vatandaş sen köpek isirinca onu ısırıyor musun kısas gerek
  • gfgfg 09.03.2019 20:34
    köpek ölmüş adamda soylenene göre hastalıktan ölmüş adamda köpegi uzak bir yere sürüklüyor
Daha fazla yorum görüntüle