Arnavutköy’de 3 kişinin öldüğü çatışmanın güvenlik kamerası kayıtları ortaya çıktı.

Arnavutköy'de geçen Mart ayında minibüs hatları yüzünde çıkan kavgada silahlar ateşlenmiş çatışmada Hasan Yıldız, Şahin Yıldız ve Fırat Yıldız hayatını kaybetmişti. 2 kardeşini kaybeden Yaşar Yıldız ise aynı akşam taziyelerin kabul edildiği evlerinin önünde silahla kafasına ateş ederek intihar etmişti.

Yaşanan silahlı çatışmaya dair yeni görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde tartışmanın çıktığı sokakta, vatandaşların tartışmayı izlediği görülüyor. Tartışmada bir anda silahlar çekilirken vatandaşların çevredeki iş yerlerine kaçtığı görülüyor. Elindeki pompalı tüfekle ateş eden kişi mermisi bitince silahını sopa gibi kullanıyor. 2 kardeşi ve kuzenini çatışmada kaybeden Yaşar Yıldız'ın da çatışma sırasında kardeşlerini vuran kişiye ateş ettiği görülüyor. Sokakta çok sayıda kurşunun sektiği görülürken vurulan bir kişi de yere düşüyor.

Yorumlar 12 Yorum Var
  • 43... 11.04.2019 08:53
    Bir anda,çocuklugumda dedemin anlattigi kurtuluş savasi hatiralatina dalip gittim,Turk askerleri. Sirtustu ,gavur askeri yuz ustu duser oyle kalirlarmiş,gomulmeyincede gavur askerleri siştigi zaman karninin uzerinde ,ayaklari havada kalirmiş,kagnilarla (ökuzarabasi)yuk tasirken kagninin tekerleri yere degmezdi,ölulerin uzerinde ilerlerdik ,o kadar cok ölu vardi her yerde diye anlatirdi,bu goruntuler cok uzdu,milletimize ne oluyor,kardes kardese dusman olmuş,sanki karsisindaki Yunan ,Rabbim sonumuzu hayreylesin
  • ibrahim 11.04.2019 07:58
    bir hiç uğruna öldüler. peki kim kazandı, neden bir çok sektör tekel, haller, pazarlar, taksi, minübüs, otobüs hatları, hatta simitçiler, boyacılar, her şektörde, ama her sektör.. bir terör, bir tekelleşme, olayı var. dişlinin arasına giren 1-2 kişi öldürülünce can tatlı konu kapanıyor. 1 kişi 8 -10 yıl hapiste yatıyor. hapisten çıkınca da baba.... adam vuranların zaten 8-10 çocuğu var, 1 i yatsın 7 si yeter, konu da zaten kapanıyor, adamlar olmuş devlet, devlet ciddi kanunlar çıkarmazsa daha biz çok yazı yazarız vah vahh yazık oldu diye, suçlu vuranl vurulan değil, caydırıcı kanunlar gelmeli.
  • Çaycı 11.04.2019 06:56
    Böyle eşkıyalık ancak eğitimsiz kişiler yapar.
  • chingiz abdullaev 11.04.2019 00:56
    ceza sisteminin islememesinin sonucu/
  • Talha 10.04.2019 20:22
    herkesin elinde silah. millet terörist olmuş
Daha fazla yorum görüntüle