Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde, öğretmen S.A., tartıştığı öğrencisinin velisi market işletmecisi R.S.'yi (48) pompalı tüfekle vurarak yaraladı. R.S. hastanede tedaviye alınırken, kaçan S.A.'yı yakalamak için çalışma başlatıldı. 

Çorlu'nun Şeyhsinan Mahallesi Şehit Teğmen Yavuzer Caddesi'ndeki marketi işleten R.S., oğlu Y.S.'nin öğretmeni S.A.'nın iş yerine geldiğinde, kasadaki paranın eksildiği iddiasıyla polise şikayette bulundu. Polis ekiplerince öğretmen hakkında inceleme başlatılırken, durumu öğrenen S.A. markete gitti. R.S. ile S.A. arasında başlayan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Öğretmen S.A. yanında getirdiği pompalı tüfekle, R.S.'ye ateş açtı. Tüfekten çıkan saçmaların isabet ettiği R.S. kanlar içinde yere yığılırken, S.A. olay yerinden kaçtı. Silah seslerini duyanların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlilerince ilk müdahalesi yapılan R.S. ardından Çorlu Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı. 

Pompalı tüfeği olay yerinde bırakarak kaçan S.A.'nın yakalanması için polis ekiplerince çalışma başlatıldı.

Yorumlar 26 Yorum Var
  • adalet 28.08.2019 11:34
    sanki adamı zorladılar kimse kendini bu hale sokmak istemez adamın hayatı karardı
  • Ali 28.08.2019 10:55
    topunu asın bunların sonrada okulda odun olarak kullanın ısınsın yavrucaklar
  • Hasan 28.08.2019 09:57
    Okumakla adam olunmuyor böyle insanlara çocuklarımızı emanet adiyoruz böyle insanların cezası idam olmalı
  • Ahmet 28.08.2019 09:51
    Bendeniz efendi ! Veli bu hoca'ya iftira attığı için böyle bir vakayı haklı göstermeye kalkışmış ! Bre cahil Efendi ! Hangi kitapta iftira atanı infaz edeceksin diye yazıyor, ne Kuran'da, ne anayasa da böyle bir şey yazmıyor. Hangi ülkenin anayasal kitabında, veya dini kitabinda böyle bir uygulama varsa, gidin o ülkede yaşayın, bu ülkenin huzurunu bozmaktan vazgeçin, düşün yakamızdan da biraz nefes alsın ülke ! Bu ne ya ! O karı boşanıyor diye vuruyor, bu iftira attı diye, öbürü yan baktı diye, diğeri yol vermedi diye, şu magandacılık diye... barbaristan'a, vahşistan'a çevirdiniz ülkeyi !
  • kenan 28.08.2019 09:39
    insanları eğiticek olan örnek insanlara bak. eğitim fakültesi okuyanların böyleyse vay bu ülkenin haline.
Daha fazla yorum görüntüle