Kadıköy'de minibüs şoförü, eşya indirip yolu kapattığı için sürücüsüne sinirlendiği kamyonete tekmelerle saldırdı. O anları cep telefonu ve güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Olay, saat 17.00 sıralarında Kadıköy Misakı Milli Sokak üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, hatlı minibüs şoförü, önünde eşya indirmek için bekleyen kamyonet sürücüsüne sinirlenerek aracından indi. Kamyonet sürücüsüyle sözlü tartışmaya giren minibüs şoförü, kamyonetin camlarına ve aynalarına tekme atarak araca zarar verdi.

KAMYONET SÜRÜCÜSÜ DE MİNİBÜS'E ÇARPTI

Kamyonet sürücüsü, zarar gören aracını geri vitese takarak minibüse vurdu. Kamyonet şoförü, o anları cep telefonu kamerasına kaydetti. Minibüs şoförü, ardından kamyonetiyle ayrılan sürücüyü takip etmeye başladı. Kamyonet şoförü, bunun üzerine caddede gördüğü polislerden yardım istedi. Polis ekipleri, minibüs şoförü Orhan Yüncü ve kamyonet şoförü Oğuz Özdem'i Rıhtım Polis Merkezi'ne götürdü. Her iki taraf da kendi araçlarının zararlarını karşılayacaklarını söyleyerek birbirlerinden şikâyetçi olmadı. 

Yorumlar 54 Yorum Var
  • HÜSEYİN 05.09.2019 20:36
    taksici ve mınıbüs şöförlerine acilen bir çözüm bulmak lazım çoğu maganda (iyi insanlarda vardır) büyük çogunlu kabadayı gibi hareket ediyorlar
  • Adanalı 05.09.2019 16:04
    Minibüs ile taşımacılık artık çağdışı bir olaydır ülkemiz Afrika değil buna acil bir çözüm bu minibüs şoförleri ve taksicilere acil bir çözüm veya bunları vurmak zorunda kalanlara ceza verilmesin. Önüne gelen insana kuduz köpek gibi saldırıyorlar.
  • ttttt 05.09.2019 15:37
    Tam bir denyo. Bitmediniz be arkadaş. Nasıl yaratıklarsınız siz.
  • ersin 05.09.2019 15:10
    moda oldu eşya indirmek için yolu kapatmak..yol üstünde durulmaz en ağır cezanıın yolu kapatmak olması gereklidir.
  • İsmail 05.09.2019 14:39
    Hangi dağdan, ormandan şehre indilerse oraya geri göndermek lazım.
Daha fazla yorum görüntüle