İzmir’in Karabağlar ilçesinde, önce eski eşini öldüren ardından intihar eden şahsın sokak ortasında saçtığı dehşet güvenlik kameralarına yansıdı. Olay, geçtiğimiz Perşembe günü saat 07.00 sıralarında, Yeşilyurt semti Gökdere Caddesi Şehit Komando Er Fatih Özcan İlkokulu’nda meydana geldi. Sokak ortasında Mustafa Savsun (44) ile eski eşi Fatma Elif Uysal (37), tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi ile Savsun, yanında getirdiği tabanca ile Uysal’ı başından vurdu. Kanlar içerisinde kalan genç kadın yere yığılırken Mustafa Savsun ardından başına bir el ateş etti. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri, Fatma Elif Uysal’ın olay yerinde hayatını kaybettiğini belirlerken ağır yaralı olan Mustafa Savsun’u ambulans ile Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen Savsun da hayatını kaybetti.
Yorumlar 6 Yorum Var
  • evet_isyan 20.11.2016 00:52
    Bir insanın kendi hayatından geçecek kadar bunalması kolay değildir. Bu ilk haber değil son da değil. genellikle boşanmış eşlerde görüyoruz bunu. Medya buradaki sorunun temeline inmek yerine yine erkek şiddeti gibi yüzeysel bir şekilde veriyor haberi. Yahu bu adamlar akşam eve gelip psikopatlığından karısını dövmüyor kendini de karısını da öldürüyor. Olayın öncesi ne, kadını boşanmaya iten sebepler ne, gerçekten erkeğin affedilmez hataları tavırlar mı yoksa popüler kültürün verdiği gaz mı? Bu olaylar erkek şiddetiyle açıklanamaz kendi canından geçen adamlar neden geçiyor, o sürece kadar neler yaşanıyor bunlar üzerinde ciddi çalışma ve çözüme dair politikalar lazım.
  • hasan ali 20.11.2016 00:32
    Hemen kosun yaw kadina siddet yapmis, bagirin durun dinsizler, kimbilir ne dertleri vard hani bunlarin komsusu akrabasi arkadaslari felan kimse zannetmesin bu iste sorümlu degil devlet dahi Allahin huzuru var, bizlerede ders olsun Allah onlarida afetsin insallah...?
  • Erdem 19.11.2016 22:17
    Yazık olmuş.
  • vicdan 19.11.2016 20:54
    Allah affetsin olan olmuş ama yorumlara bakıyorum çok acı veriyor ibret almazmısınız iki can gitmiş yazılanlara bakın
  • menderes 19.11.2016 16:37
    ömür boyu cehennemde kalmayi tercih etmis
Daha fazla yorum görüntüle