Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, Kanal 7 ve ÜLKE TV ortak yayınında önemli açıklamalarda bulundu. Yıldırım, Ekrem İmamoğlu'nun Ordu Valisi'ne hakaretine ilişkin kendisinden özür beklediğini ifade etti.  Yıldırım şu ifadeleri kullandı:

"Aday arkadaşımız Ordu'ya gitti valiye küfretti. Biraz bu benim canımı sıkıyor. İstanbul gibi büyük bir belediyeyi yönetmeye talip olanın ağzından böyle galiz küfürler çıkmaması lazım. Bunu sağlıklı bir şey olarak görmüyorum. Arkadaşımızın kendisini gözden geçirmesi lazım. Bu öfke kontrolü önemli bir şey. Bu konuda daha dikkatli olması gerekir. Dün de kendisine bir çağrı yaptım, bir özür bekliyorum. Kamuoyu bir özür bekliyor. Bu geçiştirilecek bir şey değil. Vali devleti temsil ediyor. Vali kendisini ifade edemez, memurdur. Siyasetçi her türlü ağır eleştiriye hatta hakarete muhatap olabilir. Buna hazırlıklı olması lazım. Her önüne geleni kesip doğrarsa bu olmaz. Bu siyaset değil."

Yorumlar 6 Yorum Var
  • Sabri Özdemir 10.06.2019 09:26
    Bir yerin yünetimine aday olmakla dokunulmazlığı olan bir kral mı olunuyor? Devlet, yargı, hukuk diye bir mefhum yok mu bu ülkede. Adam kendisini Venezuela daki gibi, cumhurbaşkanı'ndan üstün görüp davranıyor. Astığını asıyor, kestiğini kesiyor. Yav bu ülke bu kadar basitmış mı?
  • İlhan ERTEM 09.06.2019 23:58
    Bu karaktersizi karsiniza alıp programa sakın cikmayin,basbakanim.
  • oraloğlu 09.06.2019 19:33
    nasiht: O dilemez. boşuna bekleme... onda haya yok. (Utnma) dolayısıyla o helakte.. neden mi.. çünki Allah c.c öyle istiyor. boşuna bekleme..bilgilerinize.. müşahade yakin ehlinden...
  • Gerçekçi 09.06.2019 15:15
    Hayatta dilemez melun. Onun genel başkanı da aynı haltın soyu. Terbiyesizler. Ama onlarladan kabahat yok, asıl papazın başı bunlara oy verenlerdir.
  • çç 09.06.2019 15:04
    montajj
Daha fazla yorum görüntüle