TRT'nin sevilen dizisi Diriliş Ertuğrul, seyircilerine her Çarşamba akşamı büyük bir heyecan yaşatıyor.

En güzel örneği ise, torunu tarafından cep telefonuyla kameraya kaydedilen dede...

KILICIYLA İZLEDİ

Görüntülerde; Diriliş Ertuğrul'u büyük bir heyecanla izleyen dede, elinde kılıcıyla sanki o anı yaşıyormuş gibi davranıyor.

Yorumlar 16 Yorum Var
  • vatandaş 11.06.2017 10:11
    dedemizi tebrik ediyorum.. batı hayranlarını kınıyorum.. aslında dede torunu ile heyecanını paylaşıyor...
  • fth23 11.06.2017 08:31
    kurgulanarak çekildiği çok açık belli
  • Hamdi 10.06.2017 23:34
    elinde kılıçla şov yapacağına, aç Yüce Kitabmızı da bir ayet oku mealiyle , sonra neden gerçek hayatta Müslümanlar başarısız diye düşün. Kuran-ı Kerim'i yeterince anlayamıyoruz ne yazık ki.
  • MİSAFİR 10.06.2017 10:52
    Allahtan Diriliş Ertuğrul ve Payitahlt Abdülhamit gibi iki tane Türk tarihini anlatan süper dizi var. Yoksa ortalık tamamen mafya dizilerine kalacaktı. İnşallah bu dizilerin devamı gelir. Bu dizilere laf edenlere sözüm, Durmadan yabancı asker filmlerini, dizilerini izliyorsunuz, ama bizim çektiğimiz güzel dizilere laf ediyorsunuz. Yabancı hayranlığınızın bu kadarına pes diyorum artık.
  • Cezmi 10.06.2017 01:44
    işte bizim milletin temel sorunu bu : CAHİLLİK . Ulan elin adamı tek düğmeyle kıtaları aşan füze teknolojisine ulaşsın, biz hala elimizde kılıçla saçma sapan Diriliş Ertuğrul , Kurtlar Vadisi gibi gençliğimizi şiddete yönelten, bilimden uzaklaştıran , mafyavari diziler izleyelim. Sonra neden ezilen hep Müslümanlar. Biz bu cahillikle bir yol katedemeyiz. arkadaş. Hayal aleminde yaşıyoruz Yüce Allah bizi ıslah eylesin.
Daha fazla yorum görüntüle