Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde kaldırımda beklerken aniden yola düşen bir kişi, seyir halindeki kamyonun altında kalarak hayatını kaybetti. 

Edinilen bilgilere göre, Alipaşa Mahallesi Cumhuriyet Bulvarı üzerinde, Omurtak Caddesi yönünden Belediye Konutları yönüne giden N.S. idaresindeki 42 S 73 61 plakalı kamyon, otobüs durağı yanına geldiği sırada kaldırımda bekleyen ancak bir anda yola devrilen Rüştü Seyitoğlu (43) adlı kişinin üzerinden geçti. Kamyonun tüm tekerlekleri ile üzerinden geçtiği Rüştü Seyitoğlu olay yerinde feci şekilde can verdi. 

Kazayı görenlerin haber vermesi ile olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri yaptıkları kontrolde Rüştü Seyitoğlu’nun hayatını kaybettiğini belirledi. 

Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede güvenlik tedbiri alırken trafik polisleri kazanın oluş şekliyle ilgili inceleme yaptı. Olay Yeri İnceleme ekiplerinin de çalışma yaptığı ola yerine nöbetçi Cumhuriyet Savcısı da gelerek inceleme yaptı. Kamyon sürücü N.S. de gözaltına alındı. 

Yapılan incelemelerin ardından Seyitoğlu’nun cansız bedeni Çorlu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kaza anı ise olayın meydana geldiği yerde bulunan alışveriş merkezinin güvenlik kameralarına yansıdı. 
Polis ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.

Yorumlar 11 Yorum Var
  • akraba 09.03.2018 23:37
    Evet intihar.Allahım af etsin nur içinde yatsın abim
  • BİRBİLEN 08.03.2018 09:09
    bencede intihar.... yazık allah rahmet etsin
  • selen 07.03.2018 12:30
    Ecel gelince bir saniye sonrası yok. Ruh bedenden çıkıyor ve beden bir yığın haline dönüşüyor. Allah yaşamın da ölümün de hayırlısını versin. Amin.
  • vatandaş 07.03.2018 12:14
    belli ki intihar yazık oldu..
  • maho 07.03.2018 11:22
    ne düşmesi ya adam bariz intihar ediyor gözünüzü seveyim adamın kendini bilerek kamyonun altına attığını göremicek kadar kör değil kimse umarım
Daha fazla yorum görüntüle