Taksim Meydanı’nda bir turistin henüz 3-4 yaşlarında olan çocuğunun kendisinden uzaklaşmaması için adeta tasmayı andıran bir yöntemle bağladığı görüldü.

Her gün binlerce insanın uğrak mekanı olan Taksim Meydanı’nda bir turistin küçük çocuğu için aldığı ilginç önlem görenleri şaşırttı.

İHA'nın haberine göre, Taksim Meydanı’nda bir turistin henüz 3-4 yaşlarında olan çocuğunun kendisinden uzaklaşmaması için adeta tasmayı andıran bir yöntemle bağladığı görüldü. Kadının çocuğun uzaklaşmasını önlemek için uyguladığı yöntem görenleri hayrete düşürdü.

Kameralara yansıyan görüntülerde turistin çocuğunu bu yöntemle kendisine doğru çekerek uzaklaşmasına engel olduğu görüldü.

Yorumlar 20 Yorum Var
  • bektasoglu 12.04.2018 02:56
    Bunun adi tasma degil. Cocuk guvenligi icin dizay edilmis belden baglanan ip.. Avrupada her ulkede gorursunuz. Cocugum kayboldu diye aramak yerine binu kullaniyorlar..
  • Serkan 11.04.2018 23:26
    Beyin yok. çocuğa yazık.
  • kadir 11.04.2018 17:54
    ingilterede gayet normal ve yaygın birşey.
  • turanli 10.04.2018 21:00
    Ben almanyada yasiyorum ve burada normal, bu tasmalar cocuklar icin alinabiliyor. Hem cocugun emniyeti icin iyi. Yola atlamalara, uzaklasmalara, tehliklere karsi iyi.
  • TR-IZMIR 10.04.2018 15:46
    Manipülatif algi olusturmak ve yönlendirmek ... << Taksim >> ... Yabanci dis servislerin stratejik konumu ve Gazete Manset kapak provasi ... Türkiye karsiti imaj çalismasi.. görüntüleri izlerken, Masumane görünümlü bir anne çocuk görüntü algilansada, özellikle bu pozu sekiyle görüntülenmesi asla tesadüfü degildir.. ivelidikle özellikle seçilmis mizansen << anne çocuk özellikle Taksim de görüntülenmeliydi ve yarin bir gün ülkemin aleyhine kullanilmak üzere.. rezalet Türkiye'de... mansetleriyle dünya'ya negatif bir Türkiye algisi imaji yansitmaktir asil amaç ..
Daha fazla yorum görüntüle