Kilis’te, yaşlı bir adam tartıştığı oğlunun elinin suratına değmesine sinirlenip, oğlunu evire çevire dövdü.  

  Edinilen bilgiye göre, Hakverdi Mahallesi Ilhamur Sokak üzerinde bilinmeyen bir nedenle baba ile oğlan arasında tartışma yaşandı. Tartışma esnasında babasının tuttuğu elini geçmek isteyen gencin eli babasının suratına gelmesi sunucu yaşlı adamın burnundan kan geldi.

Bunun üzerine sinirlenen yaşlı adam, vatandaşların gözü önünün de oğlunu evire çevire dövdü. Oğlunun özür dilemesine karşın yaşlı adam sinirlerine hakim olamayarak dövmeye devam etti. Mahalle sakinleri müdahale ederek, yaşlı adam ile gencin daha fazla kavga etmesine izin vermedi.

Yorumlar 16 Yorum Var
  • MD. Edep..Edep.. 27.05.2018 21:30
    Ayıp, yazık, günah, biz Rabbimizden böyle öğrenmedik...
  • Mehmet 27.05.2018 20:59
    Adamın yüzüne eli çarpmış diyorsunuz.Adamın elmacık kemiği açılmış yumruk atmış eli yüzüne çarpmış diyorsunuz.Oradakiler de sopalarla gelmiş çocuğu tutmuş.Dikkatli izleyin.
  • MUTLU 27.05.2018 17:29
    Babaısının toplumun içinde hakaretlerine ve dayağına sessiz kalması çocuğun kişiliği ve olgunluğunu takdir ediyorum ama bir babanında o kadar insanın içinde kendisine karşılık vermeyi boşver kafası yerde eller iyanda duran aslan gibi bir adama babanın yaptığı hiç hoş bir şey değil.
  • yiğit hasan 27.05.2018 17:27
    koçum bnm böle evlat bende babam dan evliyken dayak yemişdim hatta ablam kızmış dı ailemin çocuklarımın yanlarında en az üst üste 10 15 tokat atmışdı ama isyanetmişdim oda kızdı nasıl yüksek sesle konuşursun dedi vurda vurdu elini bile tutmadım hatta 2 sene konuşmadı zorlan ablamın eline yapışdım affet diye böle doğulular yaşam böledir çağ yok
  • ümit 27.05.2018 17:18
    hayırlı evlatki babasınana karşılık vermiyor
Daha fazla yorum görüntüle