Esenyurt'ta arkadaş oturması cinayetle bitti
İstanbul Esenyurt'ta arkadaşının evine oturmaya giden Ersin Alataş (40), aynı evde bulunan başka bir kişi tarafından bıçaklanarak öldürüldü.
Olay, sabah saat 04.00 sıralarında Akçaburgaz Mahallesi'nde meydana geldi.
-
İddiaya göre, Ersin Alataş arkadaşlarıyla buluşmak için evlerine gitti.
-
Alataş, evde alkol aldığı sırada evde bulunan 1 kişiyle tartışmaya başladı.
-
İkili arasında çıkan tartışma kısa sürede bıçaklı kavgaya dönüştü.
-
Kavgada Ersin Alataş'ı bıçaklayan şüpheli olay yerinden kaçtı.
-
Bu sırada evde bulunan Alataş'ın köyden tandığı ve aynı zamanda arkadaşı, üst katlardaki komşulardan 112 Acil Çağrı Merkezi'ni aramalarını istedi.
-
Bina sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.
KAÇAN ŞÜPHELİ ARANIYOR
Birçok yerinden bıçak darbesi alan Alataş'ın, sağlık ekiplerinin yaptığı kontrollerde hayatını kaybettiği belirlendi.
Alataş'ın cenazesi otopsi için Adli Tıp Kurumu Morgu'na götürüldü. Otopsinin ardından ailesi tarafından teslim alınan Alataş'ın cenazesi defnedilmek üzere memleketi Zonguldak'a götürüldü.
Diğer yandan olaya şahit olan ve bina sakinlerine haber veren Alataş'ın arkadaşı ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Polis kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.
Yer: Edirne! Umre hayalleri kâbusa döndü
Yalova'da işçiler ve tedarikçi firmalar 1 milyar TL dolandırıldı iddiası
Yerli ve milli silahlar geliştirilmesi için 77 bin metrekare arsasını bağışladı
Kayseri'de kayıp olarak aranan 67 yaşındaki adam ölü bulundu
Şanlıurfa'da "doğal bereket" çiftçinin yüzünü güldürdü

"BİRBİRLERİNİ BIÇAKLIYORLAR; 1 KİŞİ ÖLÜYOR"
İhabrda bulunan bina sakinlerinden birinin babası Mustafa Karabulut, "Gece saat 05.30 sıralarında polis gelerek zile bastı, bizim çocuklardan ifade almak için. Bizim çocuklar gördüklerini şöyle anlattı: 'Ev sahibi geldi, bizden acil ambulans ve polisi aramalarını' istediğini söyledi. Bizim çocuklardan birisi acil ambulans ve polisi arıyor. Ardından ambulans polis ve inceleme ekipleri geliyor. Masa kurmuşlar, içki içerken aralarında tartışma çıkıyor. Birbirlerini bıçaklıyorlar; 1 kişi ölüyor. Bıçakladıktan sonra öbürü de kaçıyor.İkisi de kiracı." diye konuştu.


YORUMLAR
13 Yorum Var-
Türkiye,
1 ay önce
Şikayet Et
Alkol tüm kötülüklerin anasıdır. İçmediğin gibi, içenin yanında da durma. Kendine zarar, hanene de zarar.
Beğen
Toplam 2 beğeni
-
deli
1 ay önce
Şikayet Et
içmeyeceksin kardeşim bak emeklililer içebiliyormu parayı ev sahibine yaslayıp geriye ekmek parası bile kalmıyor bırak içki almayı :) çok para alırsak bize para kalırda içki falan alırız kafayı bulup böyle olaylara karışırız allah korusun
Beğen
İlk beğenen sen ol
-
fikret
1 ay önce
Şikayet Et
1-içmeyeceksin
2-bilmediğin kişiyle içmeyeceksin
3- kendini koruyamayacak kadar içmeyeceksin
4-Hiç içmeyeceksin
Beğen
Toplam 7 beğeni
-
Garo
1 ay önce
Şikayet Et
Şişede durduğu gibi durmuyor demekki
Beğen
Toplam 5 beğeni
-
Misafir
1 ay önce
Şikayet Et
içki bütün kötülüklerin başkanı.
Beğen
Toplam 15 beğeni
Daha fazla yorum görüntüle