Aydın

Aydın'da uçurumda bulunan cesetle ilgili yeni gelişme

09:04 26 Şubat 2026
Aydın'da uçurumda bulunan cesetle ilgili yeni gelişme

AYDIN’ın Söke ilçesinde Mehmet Çiftçi’nin (46) uçurumda ölü bulunmasına ilişkin gözaltına alınan 9 şüpheliden 4'ü tutuklandı.

Olay, geçen pazartesi günü Davutlar Mahallesi Nallıca mevkisinde meydana geldi.

  • Edinilen bilgiye göre, 112 Acil Çağrı Merkezine saat 11.29’da uçurumda hareketsiz yatan bir kişi olduğu yönünde ihbar yapıldı.

  • İhbar üzerine bölgeye AFAD, UMKE ve jandarma ekipleri sevk edildi.

  • Ekiplerin güçlükle ulaştığı noktada yapılan kontrolde, kişinin hayatını kaybettiği belirlendi.

  • Yapılan incelemede, hayatını kaybeden kişinin Mehmet Çiftçi olduğu tespit edildi.

Mehmet Çiftçi’nin (46) cesedinin bulunduğu olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi.

 

9 ŞÜPHELİDEN 4’Ü TUTUKLANDI

Yapılan soruşturma sonrası Mehmet Çiftçi’nin arkadaşlarıyla birlikte define aradığı, patlatılan dinamit nedeniyle hayatını kaybeden Çiftçi’nin cesedinin uçurumdan atıldığı şüphesi üzerine 9 kişi gözaltına alındı.

Bugün sabah saatlerinde Söke Adliyesine sevk edilen 9 şüpheliden, Mehmet Çiftçi’nin eşi G.Ç. ile oğlu U.Ç.’nin de aralarında bulunduğu 5 kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Şüphelilerden Atilla T., Ercan P., Haluk C. ve Onur Ö. ise tutuklandı.

Mehmet Çiftçi’nin (46) cesedi.

ÖLEN ADAMIN EŞİNİN İFADESİ ORTAYA ÇIKTI 

Mehmet Çiftçi’nin eşi G.Ç.’nin jandarmadaki ifadesinde, “Atilla T. eşimin telefonunu aldı ve şifresini bana açtırdı. İçerisinde bulunan görüşmeleri ve mesajları sildi, telefonu geri yerine koydu. Daha sonra telefon sinyallerinin belli olmaması için Atilla T., ‘Biz İzmir’e gidelim, sen daha sonra eşin hakkında kavga ettik, yanımdan ayrıldı ve daha önceden intihara teşebbüs ettiğini söyleyerek müracaatta bulun’ diyerek ayrıldılar. Ben eşime ne yaptıklarını sordum. Atilla T. bana, ‘Uçurumdan yolun kenarına attık’ dedi ve ‘Ya hapse gireceksin ya da böyle olacak’ dedi. Ben de bunun üzerine içimin rahat olmadığını, eşimin bir çöp gibi bir yere atılmaması gerektiğini, bir mezarı olması gerektiğini söyledim. Daha sonra olay yerinden hep birlikte ayrıldık.” dediği öğrenildi.

Gemici cinayetinde 17 yaşındaki katile verilen ceza belli olduGemici cinayetinde 17 yaşındaki katile verilen ceza belli oldu

20 yerinden bıçaklanarak öldürülmüştü! 'İnternet' cinayetinde yeni gelişme 20 yerinden bıçaklanarak öldürülmüştü! 'İnternet' cinayetinde yeni gelişme

Diyarbakır'da 3'ü çocuk 5 kişinin öldüğü kazada kahreden detayDiyarbakır'da 3'ü çocuk 5 kişinin öldüğü kazada kahreden detay

Diyarbakır'da korkunç olay: Bir çocuk silahla vurulmuş halde bulunduDiyarbakır'da korkunç olay: Bir çocuk silahla vurulmuş halde bulundu

ŞİKAYETÇİ OLDU 

Olayın şokuyla ne yapacağını bilemediği için o gün söylenenleri kabul ettiğini öne süren G.Ç.’nin pişmanlık duyduğu ve eşinin orada bırakılmasına neden olan kişilerden de şikayetçi olduğu kaydedildi.

Öte yandan tutuklanan şüphelilerin ise suçlamaları kabul etmediği öğrenildi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.