Adana

Adana'da trafikte başlayan 5 aylık kin ölümle bitti

09:59 22 Eylül 2026 11 Yorum Var
Adana'da trafikte başlayan 5 aylık kin ölümle bitti

Adana'da husumetlisi Yaşar Akman'ı (46) tabancayla öldüren Murat Buşayi (27) ile Fahrettin Turgay (45), yakalandı. Tarafların, yaklaşık 5 ay önce trafik kazasına karıştıkları ve aralarında husumet başladığı ortaya çıktı.

Olay, 15 Eylül'de saat 01.00 sıralarında Seyhan ilçesi Havuzlubahçe Mahallesi'nde meydana geldi.

Alınan bilgiye göre, şüpheli Murat Buşayi ile Fahrettin Turgay, husumetli oldukları Yaşar Akman ile karşılaşınca tartışma çıktı.

Kısa sürede kavgaya dönüşen olayda Buşayi, 8 çocuk babası Yaşar Akman'ı tabancayla sırtından vurdu.

Rus kadın 'Güneş' ismini alarak Müslüman olduRus kadın "Güneş" ismini alarak Müslüman oldu

Bursa'da kaybolan 10 yaşındaki Kerim için arama çalışması başlatıldıBursa'da kaybolan 10 yaşındaki Kerim için arama çalışması başlatıldı

Akman kanlar içinde yere yığılırken, şüpheliler ise olay yerinden kaçtı. İhbarla olay yerine sevk edilen sağlık ekibinin hastaneye kaldırdığı Akman, kurtarılamadı.

Otopsisinin ardından yakınları tarafından alınan Akman'ın cenazesi, Küçükoba Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Şüpheliler yakalandı.

SAKLANDIKLARI ADRESTE YAKALANDILAR

Olayla ilgili çalışma başlatan Cinayet Büro Amirliği ekipleri, bölgedeki güvenlik kamerası görüntülerini incelemeye aldı. Tarafların yaklaşık 5 ay önce trafik kazasına karıştıkları, otomobillerinde meydana gelen hasarın karşılanması konusunda anlaşmazlık yaşadığı ortaya çıktı.

Bu nedenle taraflar arasında husumet başladığı belirtildi. Turgay'ın, yanındaki Murat Buşayi ile birlikte olay günü Akman'ın yanında gittiği anlaşıldı. Polis, saklandıkları adrese yapılan baskında şüphelileri gözaltına aldı.

8 çocuk babası Yaşar Akman

"ÖLDÜRME AMACIM YOKTU"

Emniyete götürülen şüphelilerden Buşayi, ifadesinde, "Ayağına ateş etmek istedim ancak sırtından vuruldu. Öldürme amacım yoktu." dedi.

Fahrettin Turgay ise olayla bir ilgisinin olmadığını öne sürdü. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Murat Buşayi ile Fahrettin Turgay, çıkarıldıkları mahkemede tutuklandı.

 

YORUMLAR

11 Yorum Var
  • rehber 1 ay önce Şikayet Et
    Ahır zaman
    Cevapla
  • mursallı 1 ay önce Şikayet Et
    Ne kadar kolay niye sanki suç değilmiş gibi dar ağcı yok
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    idamm
    Cevapla
  • ahmet 1 ay önce Şikayet Et
    HER ŞEY NET İSE cezalar da net ve agır olmalı ( adı ağır kendisi hafif cezalr olmamalı )
    Cevapla
  • Bülent 1 ay önce Şikayet Et
    Allah kimseyi böyle bir durumla karşılaştırmasın nefsini ve egonu tatmin etmek adına bir ömrü heba etmek
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.