Siirt'te şüpheli ölüm! Kamyon kasasında cansız bedeni bulundu
Siirt'te bir kamyonun kasasında hareketsiz halde bulunan Muhammet Sait Oktay'ın hayatını kaybettiği belirlendi. Şüpheli bulunan olayla ilgili soruşturma başlatıldığı kaydedildi.
Olay, merkez Yeni Mahallesi Semt Pazarı önünde meydana geldi.
Edinilen bilgilere göre, kapalı kasa bir kamyonun içinde bir kişinin hareketsiz olduğunu fark eden vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Bolu'da7 araç birbirine girdi! Zincirleme kazanın görüntüsü ortaya çıktı
Adıyaman'da 2 otomobil çarpıştı! Çok sayıda yaralı var
Afyonkarahisar'da korkunç kaza! Takla atıp parçalara ayrıldı
Düzce'de hayvanlarını otlatmaya gittiği ormanda ölü bulundu
HAYATINI KAYBETTİĞİ TESPİT EDİLDİ
Polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemleri alırken, sağlık görevlilerinin yaptığı kontrolde kamyon kasasındaki Muhammet Sait Oktay'ın hayatını kaybettiği tespit edildi.

ÖLÜM NEDENİ OTOPSİ SONRASI ÖĞRENİLELECEK
Cumhuriyet savcısının ve olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı çalışmaların ardından Oktay'ın cenazesi, ölüm nedeninin netlik kazanması amacıyla otopsi yapılmak üzere hastane morguna kaldırıldı.
Şüpheli olayla ilgili başlatılan geniş çaplı inceleme başlatıldı.
YORUMLAR