Adana

Balcalı Hastanesi'ne kuvöz ve yatak desteği

14:07 25 Ağustos 2015
Balcalı Hastanesi'ne kuvöz ve yatak desteği

 Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi yeni doğan ünitesine Çukurova Rotary Kulübü tarafından 2 üst düzey kuvöz ile 1 açık yatak desteğinde bulunuldu.

Hastaneden yapılan yazılı açıklamaya göre, Çukurova Rotary Kulübü, Balcalı Hastanesi Başhekimliğine başvurarak ihtiyaç bulunan bir servise bağışta bulunmak istediklerini iletti. 

Bu isteği değerlendiren başhekimlik yeni doğan servisinde son dönemde artış gösteren yatan hasta yoğunluğunu da göz önüne alarak üst düzey kuvöz ve açık yatak bağışının uygun olabileceğini kulübün yöneticilerine iletti.

Bunun üzerine Çukurova Rotary Kulübü yöneticileri, temin ettikleri 2 üst düzey kuvöz ve 1 açık yatağı hastaneye bağışladı.

Balcalı Hastanesi Başhekim Yardımcısı ve Çocuk Yoğun Bakım Uzmanı Prof. Dr. Dinçer Yıldızdaş, bu tür bağışların son derece önemli olduğunun belirterek, özellikle yeni doğan servisindeki yoğunluğunda göz önüne alındığında bu bağışın anlamının daha da büyük olduğuna kaydetti.

Çukurova Rotary Kulübü Başkanı Lütfi Candır ise bağışlarla ihtiyacın karşılamasının son derece önemli olduğuna dikkati çekti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.