Adana

Adanaspor'da Denizlispor maçı hazırlıkları

14:39 10 Eylül 2015
Adanaspor'da Denizlispor maçı hazırlıkları

Teknik direktör Arın: " Denizlispor karşılaşmasında iyi oyun sergileyerek sahadan güzel bir skorla ayrılmak istiyoruz. Oyuncularıma güveniyorum"

PTT 1. Lig'de mücadele eden Adanaspor'un teknik direktörü Eyüp Arın, Denizlispor karşılaşmasında iyi oyun sergileyerek sahadan güzel bir skorla ayrılmak istediklerini, maçta oyuncularına güvendiğini söyledi.

Kulüpten yapılan açıklamada görüşlerine yer verilen Arın, ligin 4. haftasında sahalarında oynayacakları Denizlispor maçının hazırlıklarını sürdürdüklerini belirtti.

Oyuncularının antrenman performanslarından memnun olduğunu ve karşılaşmaya en iyi şekilde hazırlandıklarını anlatan Arın, "Takım olarak yoğun bir tempoyla çalışıyoruz. Denizlispor karşılaşmasında iyi oyun sergileyerek sahadan güzel bir skorla ayrılmak istiyoruz. Oyuncularıma güveniyorum" ifadesini kullandı.

Orta saha oyuncusu Tevfik Altındağ da genç ve kaliteli bir takım olduklarına dikkati çekerek, rakip karşısında bu avantajlarını kullanıp galibiyet almak istediklerini kaydetti.

Her maça kazanmak için çıktıklarını ifade eden Tevfik, Denizlispor karşısında iyi mücadele ederek sahadan üç puanla ayrılmak istediklerini aktardı.

Bu arada, turuncu-beyazlı ekip karşılaşmanın hazırlıklarını Osman Yereşen Tesisleri'nde sürdürdü. Tam kadroyla gerçekleştirilen çalışmada oyuncular ilk bölümde 5’e 2 top kapma ve pas çalışması yaptı. Daha sonra şut ve pas organizasyonlarıyla süren antrenman taktik ağırlıklı oynanan çift kale maçla tamamlandı.  

 

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.