Adana

Adana Demirspor Başkanı Sözlü:

12:57 02 Ekim 2015
Adana Demirspor Başkanı Sözlü:

"Tribünün de gücüyle Kardemir Karabükspor maçında 3 puan alacağımıza inanıyorum. Bizler, yönetim, teknik heyet ve oyuncularımızla şampiyonluğa kilitlenmiş durumdayız"

PTT 1. Lig takımı Adana Demirspor'un Başkanı Sedat Sözlü, "Tribünün de gücüyle Kardemir Karabükspor maçında 3 puan alacağımıza inanıyorum. Bizler, yönetim, teknik heyet ve oyuncularımızla şampiyonluğa kilitlenmiş durumdayız" ifadesini kullandı.

Sözlü, yazılı açıklamasında, pazar günü 18.30'da 5 Ocak Fatih Terim Stadı'nda Kardemir Karabükspor'u ağırlayacaklarını belirtti.

Süper Ligi hedeflediklerini bildiren Sözlü, "Özellikle sahamızdaki maçlarda, tüm riskleri en aza indirgemeye gayret ediyoruz. Burada, taraftarlarımıza da çok iş düşüyor. Tribünün gücünün sahaya yansıdığını biliyoruz. Gelin, şampiyonluğa giden yolda takımınızın yanında olun. Biz, siz varsanız güçlüyüz" ifadelerini kullandı.

Taraftara maça gelmeleri ve takımlarını desteklemeleri çağrısında bulunan Sözlü, şunları kaydetti:

"Tribünün de gücüyle Kardemir Karabükspor maçında 3 puan alacağımıza inanıyorum. Bizler, yönetim, teknik heyet ve oyuncularımızla şampiyonluğa kilitlenmiş durumdayız. Bu takım, her şeyden önce birlikteliği simgeliyor. Herkes üzerine düşeni yaparsa şampiyon olmamamız için hiçbir neden yok. Taraftarımıza düşen de tribünde bir enerji yaratıp, o enerjiyi sahaya yansıtmak. Tüm taraftarlarımızdan ricam bizi yalnız bırakmamaları. Biz şampiyonluğa inandık, siz de inanın ve takımınıza sahip çıkın."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.