Adana

Doğankent Mahallesi'ne semt polikliniği açılacak

16:40 21 Ekim 2015
Doğankent Mahallesi'ne semt polikliniği açılacak

AK Parti Adana Milletvekili Necdet Ünüvar, Yüreğir ilçesi Doğankent Mahallesi'nde semt polikliniği açılması için çalışma başlatıldığını bildirdi.

Ünüvar, yazılı açıklamasında, Adana Devlet Hastanesi'nin, Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin eski binasına taşınmasının ardından sağlık hizmetlerine ulaşımı zorlaşan Doğankent Mahallesi ile çevre mahallelerdeki vatandaşların sağlık hizmetleriyle ilgili ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla çalışma başlatıldığını belirtti.

Eski Doğankent Belediyesi hizmet binasının giriş katına yapılması planlanan semt polikliniğinde, uzman doktorlar tarafından devlet hastanesi kalitesinde poliklinik hizmeti verileceğini vurgulayan Ünüvar, şunları kaydetti:

"Bir kamu hastanesine bağlı olarak hizmet verecek semt polikliniğinde, laboratuvar hizmetleri de olacak. Doğankent Mahallesi ile çevresindeki mahallelerde yoğun bir nüfus yaşıyor. Bu bölgede yaşayan vatandaşlar, Adana Devlet Hastanesi'nin taşınmasıyla sağlık hizmetlerine ulaşımda bazı sıkıntılar yaşıyor. Bölgede oluşan ihtiyacı gidermek için böyle bir çalışma başlattık. Semt polikliniği gerekli prosedürler tamamlanarak en kısa sürede hizmete açılacak."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.