Adana

Maçın ardından

22:13 24 Ekim 2015
Maçın ardından

PTT 1. Lig 9. hafta karşılaşmasında Adanaspor'u 2-0 yenen Adana Demirspor'un Teknik Direktörü Osman Özköylü, ''İnşallah bu 3 puan takıma çok önemli bir artı getirecek. Kendimize olan öz güvenimizi tekrar kazanmamıza sebep olacak" dedi.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Özköylü, Adana derbisini kazanmanın  kendileri açısından çok önemli olduğunu vurguladı.

Son 4 haftada yaşadıkları talihsizliklerin ve kaybedilen maçların öz güvenlerini biraz yitirmelerine neden olduğunu vurgulayan Özköylü, şöyle konuştu:

''Bu takım gerçekten çok kaliteli ve neler yapabileceğini bugün gösterdi. Bizim istediğimiz oyun anlayışını neredeyse mükemmele yakın oynadılar. Rakibe de fazla pozisyon vermedik. Oyunun genelinde hakim olan bizdik. Pozisyon bulmaya çalışan, hep ileri oynayan, rakibi zorlayan, gol için çalışan bizdik. Neticesinde hak ettiğimiz 3 puanı aldığımızı düşünüyorum. Futbolcu arkadaşlarımız inanılmaz bir motivasyon ve coşkuyla oynadılar. Son haftalarda bu agresifliğimizi kaybetmiştik. Mücadele gücümüz düşmüştü. Kalitemiz vardı ama o mücadele yoktu. Bugün hem kalite hem mücadele vardı ve neticesinde 3 puanı aldık. İnşallah bu 3 puan takıma çok önemli bir artı getirecek. Kendimize olan öz güvenimizi tekrar kazanmamıza sebep olacak'' 

İstedikleri performansı sergileyemedikleri dört haftalık süreçte yapılan eleştirilere karşın, kulüp yönetimi ve taraftarların kendilerine destek verdiğini aktaran Özköylü, ''Türkiye'de maalesef hocaların kaderi 3-4 maçlık bir periyoda bağlı. Onun için de futbol bir yerlere gelmiyor. İstikrar denen hadiseyi bir türlü Türk futboluna oturtamadık" değerlendirmesinde bulundu.

 

- Adanaspor cephesi

 

Adanaspor Teknik Direktörü Eyüp Arın, Adana derbisinin gerçekten adına yakışır şekilde oynandığını söyledi.

Maçı kazanmak için sahaya çıktıklarını anlatan Arın, ''Bizden daha üstün olan ve bu maçı daha çok isteyen Adana Demirspor takımı vardı. İkinci yarıda 10 kişi kaldıktan sonra da Adana Demirspor oyunu istediği gibi şekillendirdi. Sahada 10 kişi kalmak bizim takımın son haftalarda alışkanlığı oldu. Hak edenin kazandığı bir maç gerçekleşti'' ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.