Adana

Adanaspor, teknik direktör Arın ile yoluna devam edecek

11:48 03 Kasım 2015
Adanaspor, teknik direktör Arın ile yoluna devam edecek

Eyüp Arın: "Başkanımız Bayram Akgül ısrarla, 'istifanı kabul etmeyeceğim, seninle devam edeceğim' dedi. Ben devam etmeme kararındaydım fakat kendisi kıramayacağım tek insandı"

PTT 1. Lig takımlarından Adanaspor'un teknik direktörü Eyüp Arın, geçen hafta aldığı istifa kararının, kulüp başkanı Bayram Akgül tarafından kabul edilmediğini bildirdi.

Arın, 5 Ocak Fatih Terim Stadı'nda, kaleci Fırat Kocaoğlu ile düzenlediği basın toplantısında, geçen hafta sahalarında Karşıyaka'yı 1-0 yendiklerini anımsattı.

İzmir temsilcisinin ligin güçlü ekiplerinden olduğunu ifade eden Arın, "Ligimiz çok renkli. En alt ile en üste baktığında 10-11 puanlık fark var. 3 hafta üst üste alacağınız iyi sonuçlar, sizi bir anda yukarıya taşıyabiliyor. Kötü neticeler de bakış açınızı değiştirebiliyor" diye konuştu.

Geçen hafta, Karşıyaka maçı öncesinde aldığı istifa kararını hatırlatan Arın, şunları kaydetti: 

"Aklımın ve duygularımın karma karışık olduğu bir dönemde, mantığımla da bir şeylere karar vermek zorunda olduğum günler geçiriyordum. O günlerde duygularıma hakim olamayıp, Adanaspor'dan ayrılma kararı aldım. Bu karar benim için çok zordu. Adanaspor'u sevmek böyle bir şeymiş. Adanasporlu ruhumuz bambaşka. İstifa kararımdan sonra bir sürü olumlu tepkiler aldım. Bırakmamam konusunda bir sürü destek aldım. Benim için en önemli kişi, başkanımız Bayram Akgül'dü. Başkanımıza danışmadan bu kararı almıştım. O da aynı duygular içerisinde konuştu. 'Sen benim ağabeyimsin' dedi. Benim için başkanım çok özel bir insandır. Başkanımız Bayram Akgül ısrarla, 'istifanı kabul etmeyeceğim, seninle devam edeceğim' dedi. Ben devam etmeme kararındaydım fakat kendisi kıramayacağım tek insandı. Dünkü görüşmemizden sonra da 'sen istediğin kadar istifa et kabul etmiyorum, işinin başındasın' dedi."

Arın, Adanaspor'un 3 defa Süper Lig'in kıyısından döndüğünü belirterek, bazı şeylerin sadece ekonominin iyi olmasıyla başarılamayacağını, kendilerinin de kısıtlı bütçeyle şampiyonluğu zorlayabileceğini sözlerine ekledi.

 

- Kaleci Fırat: "Üst sıralara yükselmek istiyoruz"

 

Kaleci Fırat Kocaoğlu ise Adana'nın en büyük camiasında oynadığını ifade ederek, bu haftaki galibiyetten dolayı mutlu olduğunu belirtti.

"Üstümüzdeki kara bulutları dağıttığımızı düşünüyorum" diyen Kocaoğlu, şunları kaydetti:

"Geçen hafta hocamız bize bir açıklama yapmıştı istifa konusunda, bütün takım olarak çok üzülmüştük. Bunun tepkisi de hemen verildi. Her şey istediğimiz gibi oldu. İnşallah önümüzdeki hafta da üstüne koyarak, istediğimiz sonuçları alarak, üst sıralara yükselmek istiyoruz. Futbolda her zaman performans önemlidir. Hocamızın hakkına ve adaletine güveniyoruz. Ben çalışmalarıma devam ediyorum. Hocamız kime görev verirse o oynar. Aramızdaki rekabet de Adanaspor'a fayda sağlar. Şu anda kaleci Hayrullah iyi gidiyor. A Milli Takım'a da çağrılıyor. Biz çalışacağız ve sonucunda hocamızdan forma bekleyeceğiz. Takımın başarısı daha önemli."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.