Adana

Sağlık Bakanlığı'ndan "İletişim" kampanyası

12:30 13 Kasım 2015 1 Yorum Var
Sağlık Bakanlığı'ndan "İletişim" kampanyası

Sağlık Bakanlığı'nca 112 acil çağrı hattının gereksiz aranmasının önlenmesi ve trafikte ambulansın geçiş önceliğine özen gösterilmesi amacıyla illerde tanıtım toplantıları düzenleneceği bildirildi.

Adana İl Sağlık Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, kampanyanın 15 Ekim günü Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun katılımıyla başladığı, il bazında toplantıların İl Sağlık Müdürlükleri tarafından yürütüleceği belirtildi. 

Açıklamada, Adana'daki toplantının 16 Kasım günü Vali Mustafa Büyük başkanlığında İl Sağlık Müdürlüğü toplantı salonunda yapılacağı ifadelerine yer verildi.

YORUMLAR

1 Yorum Var
  • Orhan KlR 8 yıl önce Şikayet Et
    Ben 25(08)1998 yılından bu tarafa hiç aralıksız çalışan biriyim bu gün SSK bölge müdürlüğü ne gittim ve günün dolmuş fakat 57 yaş bekliceksin diyorlar 40 yaşındayım ben yasal doldurmamış gereken günü bitirdim ve astım neden 17 yıl beklemek istenmektedir bu haksızlık ve adaletsizlik karşısında bizim mağduriyetimizin  giderilmesi için hiçmi bir çalışma yapılmayacak bu konuyla ilgili tarafıma bilgi verilmesini ricayla talep ediyorum.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.