Adana

Çevre ve Şehircilik Bakanı Sarı Adana'da:

18:31 04 Aralık 2015
Çevre ve Şehircilik Bakanı Sarı Adana'da:

Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı, Adana, Çukurova ve Türkiye için çok güzel projeleri hayata geçirmek amacıyla yola çıktıklarını, sorumluluklarının ve görevlerinin billincinde olduklarını söyledi. 

Sarı, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik ile partisinin Adana İl Başkanlığında düzenlediği basın toplantısında, kendisini bu göreve layık görenleri mahcup etmeyeceğini belirterek, şunları ifade etti:

"Adana, Çukurova ve Türkiye için çok güzel projeleri hayat geçirmek amacıyla yola çıktık. İnşallah sorumluluğumuzun ve görevimizin bilincindeyiz. Özellikle Çevre ve Şehircilik Bakanlığının üzerine düşen görevin bilincindeyiz. Bunları layıkıyla yerine getirmek için çok çalışacağız. Zaten AK Parti kadroları her zaman çok çalışan kadrolardı. 1 Kasım'ın bize verdiği görev ve sorumluluk, daha da fazla çalışmamızı emrediyor. İnşallah bu hizmetleri hep birlikte daha da ileriye götüreceğiz. Bakanlığımızın hayırlı olmasını diliyorum.''

Sarı, Adana'da çok güçlü bir kadroya sahip olduklarını dile getirerek, ''Çok güzel işlere imza atacağız. Bugüne kadar siyasi tecrübesini ve desteklerini esirgemediği için Genel Başkan Yardımcımız ve Parti Sözcümüz Ömer Bey'e ve milletvekili arkadaşlarıma teşekkür ederim'' dedi. 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Çelik de kent için mutlu bir gün yaşadıklarını, Sarı gibi değerli ve çalışkan bir ismin yeni hükümette bakanlık görevine getirilmesinin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. 

Başbakan Ahmet Davutoğlu ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a Adana'ya verdikleri kıymet için teşekkür eden Çelik, ''Bizim açımızdan çok sevindirici. Beraber çalıştığımız bir arkadaşımızın hem AK Parti'nin icraatlarına hem de Adanamıza çok büyük katkılar vereceğini düşünüyoruz. Demet hanım AK Parti'de çekirdekten yetişmiş bir arkadaşımız. Her kademede, her türlü görevi başarıyla yerine getirmiş. Demet hanıma verilen görev sürpriz değil, hak edilmiş bir görev. Böyle önemli bir göreve bir hanımın getirilmesi de altı çizilmesi gereken bir durum'' değerlendirmesinde bulundu. 

Çelik, 7 Haziran'dan sonra Türkiye'nin ciddi bir türbülansa girdiği günleri hep birlikte yaşadıklarını anlatarak, şöyle dedi:

''Hükümetin kurulamaması, Türkiye'nin hükümetsiz kalma tehlikesiyle karşı karşıya kalması gibi pek çok sıkıntıyla karşı karşıya kaldık. Sonra yeniden toparlanma, yeniden vatandaşımızla, yeni bir iletişim diliyle, iletişim kurma, meseleleri yeniden masaya yatırma ve tekrar bir seçim süreci. 1 Kasım seçimleri Türkiye'ye yeniden istikrar kazandırdı. İnşallah önümüzdeki 4 yılda Türkiye'de son derece büyük devrimci işler yapılacak.''

Toplantıya, AK Parti Adana Milletvekilleri Prof. Dr. Talip Küçükcan, Tamer Dağlı, İl Başkanı Fikret Yeni, partili belediye başkanları, parti ilçe başkanları ve partililer katıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.