Adana

Adana ASKİ lige odaklandı

12:12 12 Aralık 2015
Adana ASKİ lige odaklandı

FIBA Kadınlar Avrupa Kupası'nda istediği sonuçları alamayan Akdeniz ekibinde gözler KBSL'de oynanacak Hatay Büyükşehir Belediyespor maçına çevrildi

 FIBA Kadınlar Avrupa Kupası A Grubu'nda, deplasmanda Rusya temsilcisi Sparta&K Moskova Region'a yenilerek 4. mağlubiyetini alan Adana ASKİ, Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde (KBSL) yarın oynayacağı Hatay Büyükşehir Belediyespor maçına odaklandı.

FIBA Kadınlar Avrupa Kupası'nda yaptığı 5 maçta sadece 1 galibiyet alan Adana ASKİ, önceki gün deplasmanda karşılaştığı Rusya ekibi Sparta&K Moskova Region'a da 91-70 yenilerek 6 puanla grubun son sırasında yer aldı.

Avrupa maçlarında istediği sonuçları alamayan Akdeniz ekibinde gözler KBSL'de oynanacak Hatay Büyükşehir Belediyespor maçına çevrildi.

Ligde de 7 maçta 2 galibiyeti bulunan Adana ekibinin Genel Menajeri Fatih Yücel, AA muhabirine yaptığı açıklamada, FIBA Kadınlar Avrupa Kupası maçlarında istedikleri sonuçları alamadıklarını söyledi.

Gruplarındaki takımların güçlü olduğunu vurgulayan Yücel, "Avrupa'da hem şanssız şekilde kaybettiğimiz maçlar oldu hem de rakiplerimiz güçlüydü. Bu aşamadan sonra ligde oynayacağımız maçlara bakacağız. Yarın Hatay Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacağız. Bu maçtan iyi bir sonuç alıp çıkış yakalamak istiyoruz" diye konuştu.

Yücel, takımda eksik gördükleri bazı noktalara da transfer yapacaklarını belirterek, "Eksik görülen mevkilere yönelik çalışmamız sürüyor. Şu anda kesinleşmiş bir isim yok ama kısa zamanda takıma yapacağımız takviyeleri açıklayacağız" ifadesini kullandı.

 

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.