Adana

Kozan Belediyesi'nin 2016 yılı hedefleri

14:34 12 Aralık 2015
Kozan Belediyesi'nin 2016 yılı hedefleri

Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk, birinci etabı tamamlanan yağmur suyu drenaj projesi çalışmalarını yerinde inceledi.

Belediyeden yapılan açıklamada, Başkan Öztürk'ün, ilk etabı tamamlanan ve devam etmekte olan yağmur suyu drenaj çalışmalarının Turgut Özal Bulvarı'ndaki kısmında inceleme yaptığı bildirildi.

Başkan Öztürk,  ​belediyecilikte yerin altına yapılan hizmetlerin görünmediği için önemsenmediğini belirterek, şunları kaydetti:

"Belediyecilikte yerin altına yapılan hizmetler pek gözükmez. Ama biz inadına altyapı diyerek gece gündüz demeden halkımızın rahatı için çalışmaya devam ediyoruz. Cumhuriyet Mahallemizde uzunluğu bin 500 metre derinliği ise 5 metreye kadar ulaşan yağmur suyu hattı çalışmalarımızın ilk etabını kısa sürede tamamladık. Adana Büyükşehir Belediyemizin destekleri ile sürdürdüğümüz proje kapsamında, çalışmalarımız İmam Hatip Lisesi kavşağı, mezarlık civarı, Kozan lisesi kavşağı, Saimbeyli caddesi ve Irmak caddesinde devam edecek. İnşallah en kısa sürede o bölgeleri de yağmur suyu taşkınlarından kurtaracağız."

Öztürk ayrıca, 2016 yılındaki ilk işlerinin yeraltındaki içme suyu şebekelerini değiştirmek olacağını belirttiği açıklamasında, yeni yılda Ağlıboğaz Mahallesi haricindeki tüm mahallelerde imar problemini bitireceklerini bildirdi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.