Adana

Tarihi Kentler Birliği, Adana'da toplanacak

10:23 13 Aralık 2015
Tarihi Kentler Birliği, Adana'da toplanacak

Tarihi Kentler Birliği (TKB), "Doğal-kültürel miras, eğitim, örgütlenme ve tanıtım sürecinde TKB'nin 15 yılı" gündem başlığıyla 18-19 Aralık'ta Adana'da toplanacak.

Seyhan Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Belediye Başkanı Zeydan Karalar, ev sahipliğinde gerçekleşecek toplantıda Türkiye’nin hemen her bölgesinden gelecek belediye başkanları ve bürokratlara Adana'yı ve Seyhan'ı anlatacak. 

Toplantıda, "Doğal-kültürel miras, eğitim, örgütlenme ve tanıtım sürecinde Tarihi Kentler Birliği'nin 15 yılı" gündemi konuşulacak.

Etkinlilik kapsamında Çevre ve Kültür Değerlerini Koruma ve Tanıtma Vakfı (ÇEKÜL) Başkanı Prof. Dr. Metin Sözen’in oturum yöneticisi olacağı panelde, ÇEKÜL Vakfı Genel Müdürü Sevil Yeşim Dizdaroğlu "Doğal miras ve eğitim", TKB Genel Sekreteri Sezer Cihan "Kültürel konumda güçlendirilen birliktelik: TKB", ÇEKÜL üyesi ve şehir plancısı Faruk Göksu "Yeni kavramlar ve yeni stratejiler ışığında örgütlenmede süreklilik", TKB Danışma Kurulu Üyesi Hasan Özgen "Üreterek tanıtım", ÇEKÜL Kent Çalışmaları Koordinatörü Alp Arısoy ise "Geliştirilen temel kavramların farklı ölçekli yerleşmelerdeki uygulama yöntemleri" konularında sunum yapacak.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.