Adana

Adanaspor Kulübü Basın Sözcüsü Uzel:

15:48 19 Aralık 2015
Adanaspor Kulübü Basın Sözcüsü Uzel:

"Kardemir Karabükspor maçında sahamızda oynamanın avantajını kullanmak ve taraftarımızın da desteğiyle karşılaşmadan iyi bir skorla ayrılmak istiyoruz"

PTT 1. Lig takımlarından Adanaspor'un kulüp basın sözcüsü Bülent Uzel, Kardemir Karabükspor maçından, sahalarında oynamanın avantajını kullanıp, taraftarların desteğiyle iyi bir skorla ayrılmak istediklerini belirtti.

Uzel, yazılı açıklamasında, yarın sahalarında oynayacakları Kardemir Karabükspor karşılaşmasının hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladıklarını bildirdi.

Karabük temsilcisiyle yapacakları mücadelenin önemine değinen Uzel, şunları kaydetti:

"Son haftalarda yakaladığımız iyi bir çıkış var ancak biz geriye değil, maç maç önümüze bakan bir ekibiz. Sahamızda önemli bir müsabakaya çıkacağız. Karabük ekibi bu ligin önemli takımlarından biri. Biz de gücümüzün farkındayız. Çalışmalarımızı tamamladık. Kardemir Karabükspor maçında sahamızda oynamanın avantajını kullanmak ve taraftarımızın da desteğiyle karşılaşmadan iyi bir skorla ayrılmak istiyoruz. Bu bağlamda büyük Adanaspor taraftarına da önemli görev düşüyor."

Adana 5 Ocak Fatih Terim Stadı'nda saat 18.00'de başlayacak karşılaşmayı hakem Özkan Çeliker yönetecek.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.