Adana

Adana'da PTT şubesindeki soygun

15:25 21 Aralık 2015
Adana'da PTT şubesindeki soygun

 Adana'da PTT şubesinde görevliyi silahla etkisiz hale getirerek kasadaki 5 bin lirayı alarak kaçan iki şüpheli yakalandı. Olayın güvenlik kamerası görüntüsü de ortaya çıktı.

Alınan bilgiye göre, Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, merkez Seyhan ilçesi Küçükdikili Çınarlı Mahallesi'ndeki PTT şubesinin üç gün önce maskeli ve tüfekli 2 kişi tarafından soyulmasıyla ilgili olayda şüphelilerin kimliğini tespit etti. Ekipler, şüpheliler Rıdvan A. (19) ve aynı yaştaki Mehmet A.G'yi evlerine düzenlediği operasyonla yakaladı.

Şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından sağlık kontrolü için Adana Adli Tıp Birimi'ne götürüldü.

Daha sonra şüpheliler, sevk edildikleri nöbetçi mahkemece tutuklandı.

Güvenlik kamerasının da kaydettiği olayda maskeli ve silahlı iki kişi, PTT şubesine girerek görevliye silah doğrultuyor. Şüphelilerden şalvarlı olan ellerini kaldıran görevlinin yanına giderek çekmeceleri kontrol ediyor. Bu sırada vatandaşlar da hızla dışarı çıkıyor.  Şüpheliler, bir süre sonra buradan ayrılıyor.

PTT şubesine giren maskeli 2 şüpheli, görevliyi tüfekle etkisiz hale getirerek, kasadaki 5 bin lirayı alıp kaçmış, polis ekipleri zanlıları yakalamak için çalışma başlatmıştı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.