Adana

Gasp mağduru engelli çocuklara hayırsever iş adamı sahip çıktı

15:23 25 Aralık 2015
Gasp mağduru engelli çocuklara hayırsever iş adamı sahip çıktı

Adana'da gasbedilerek paraları alınan iki engelli çocuğa ve ailelerine hayırsever iş adamı Yunus Gündoğdu sahip çıkarak ailelere yardımda bulundu.

Adana Cumhuriyet Başsavcılığı basın bürosundan yapılan yazılı açıklamaya göre, biri tekerlekli sandalyesiyle evden markete giderken gasp edilerek cebindeki 10 lirası alınan, diğeri ise yolda gasp edilerek parası alınan iki engelli çocuk için Adana Cumhuriyet Başsavcılığı harekete geçti.

Başsavcı Ali Yeldan, çocukların ve ailelerinin mağduriyetinin giderilmesi amacıyla iş adamı Yunus Gündoğdu'yla görüştü. Her iki çocuğun ailevi durumlarıyla alakalı rapor hazırlanmasının ardından hazırlanan rapor çerçevesinde Yunus Gündoğdu tarafından yürüme engelli çocuğa akülü sandalye, bilgisayar, çalışma masası ve çeşitli yardımlar yapıldı.

Başsavcı Ali Yeldan, hayırsever iş adamı Yunus Gündoğdu'ya yaptığı yardımlar nedeniyle teşekkür plaketi verdi.

Plaket töreninde konuşan Yeldan, "Hayırsever eğitimci Yunus Gündoğdu insanlık ve Adana adına, iki yağma suçunun mağduru çocukları ve ailelerini mutlu edecek, onların yüzünde bir tebessüm oluşmasını sağlayacak yardımda bulundu. Yüreğinin güzelliğini burada ifade etti. Adana Koruma Kurulumuz adına kendilerine teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

 

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.