Adana

Bacağı kamyonun kasasına sıkışan öğrenci kurtarıldı

10:38 29 Aralık 2015
Bacağı kamyonun kasasına sıkışan öğrenci kurtarıldı

Adana'da sol bacağı oynamak için çıktığı kamyonun kasası ile kapağı arasında sıkışan ortaokul öğrencisi, CANKUR ekiplerince kurtarılarak hastaneye kaldırıldı

Adana'nın merkez Çukurova ilçesinde bacağı kamyonun kasası ile kapağı arasında sıkışan ortaokul öğrencisi, CANKUR ekiplerinin müdahalesiyle kurtarıldı.

Yurt Mahallesi'nde bulunan Meryem Mehmet Kayhan Ortaokulundaki eski sıraların yüklendiği kamyona çıkan 5. sınıf öğrencisi Mustafa Doğan'ın sol bacağı, aracın kasası ile kapağı arasında sıkıştı.

Okul görevlilerinin ihbarı üzerine olay yerine gelen Adana Büyükşehir Belediyesi CANKUR ekipleri, Doğan'ın bacağını sıkıştığı yerden çıkardı.

Ekipte görevli personel tarafından ambulansa taşınan çocuk, kontrol amacıyla hastaneye kaldırıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.