Adana

Marketin yağmalanıp ateşe verilmesi kamerada

15:48 04 Ocak 2016
Marketin yağmalanıp ateşe verilmesi kamerada

 Adana'da izinsiz gösteri düzenleyen terör örgütü yandaşlarının bir marketi yağmalayıp molotofkokteyli ile ateşe vermesi, güvenlik kameraları tarafından görüntülendi.

Alınan bilgiye göre, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Seyhan ilçesi Küçükdikili Mahallesi Şehitlik Caddesi'nde izinsiz gösteri düzenleyip buradaki bir marketi yağmaladıktan sonra ateşe veren örgüt yandaşlarını yakalamak için operasyon düzenledi. 

Ekiplerin gözaltına aldığı 10 şüphelinin evlerinde yapılan aramada pompalı tüfek ve sapan bulundu.

Marketin talan edildiği ve molotofkokteyli ile ateşe verildiği anlar, iş yerinin güvenlik kamerasınca kaydedildi. Müşteriler, marketten ayrıldıktan sonra içeri giren yüzleri maskeli terör örgütü yandaşları, buradaki yazar kasayı ve ürünleri alıp, molotofkokteli atıyor. Şüphelilerden birinin, tüfeğin dipçiğiyle marketteki eşyalara zarar verdiği de görülüyor.

Öte yandan, Anadolu ile Gülbahçesi mahallelerinde izinsiz gösteri düzenleyip, güvenlik güçlerine taş, molotofkokteyli ve el yapımı patlayıcı ile saldıranların yakalanmasına yönelik operasyonda da 6 şüpheli gözaltına alındı.

Polisten kaçan şüphelilerden bazılarının, bölgede bulunan iki evin arasındaki boşlukta yakalanması, metruk bir evde molotofkokteyli ve el yapımı patlayıcı hazırlanmasında kullanılan benzin ve tuz ruhu ile maske, bere, poşu ve eldiven ele geçirilmesi de kameralarca kaydedildi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.