Adana

Maçın ardından

00:10 21 Ocak 2016
Maçın ardından

Adanaspor Teknik Direktörü Engin İpekoğlu, Ziraat Türkiye Kupası'nda sahalarında Gaziantepspor'a 3-2 kaybettikleri maçın ikinci yarısındaki futbollarını beğendiğini söyledi.

İpekoğlu, maç sonrası düzenlenen basın toplantısında, kupa maçlarının genç oyuncuları için bir şans olduğunu aktararak, "Bu maçlar daha önce süre almayan arkadaşları oynatarak maç tempolarını yakalama adına değerli. İkinci yarı oynadığımız futboldan sonra bütün oyuncularımınız mücadeleye hazır olduğunu gördüm. Bu bizim açımızdan kazançtır. Kupada herhangi bir iddiamız kalmadı. Bizim için asıl önemli olan ligdeki Göztepe maçı. Aramıza yeni katılan Uche Kalu'nun fiziksel eksiklikleri var ancak önümüzdeki dönemde bize ciddi katkıları olacağını düşünüyorum" diye konuştu.


- Gaziantepspor cephesi


Gaziantepspor Teknik Direktörü Mutlu Topçu, aldıkları galibiyetle gruptan çıkmayı garantiledikleri için mutlu olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

"Maça hızlı başladık. İlk golü biz bulduk. Sonuna kadar zevkli ve gollü bir maç oldu. 3-1'i bulduktan sonra 4'ü bulmamız gerekirdi. 3-2 den sonra skoru koruma adına bir oyun sergiledik ve bunu başardık. Gruptan çıkmayı garantiledik. İki tane stoperimizin sakatlanması kötü oldu. Onların yerine iki orta saha oyuncusunu koyduk. Bizim kadromuz iki tarafı birden yürütmek için kısıtlı. Bu nedenle farklı mevkilerde farklı oyuncuları oynatmaya devam edeceğiz."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.