Adana

AK Parti'den Bayırbucak Türkmenlerine yardım

16:36 26 Ocak 2016
AK Parti'den Bayırbucak Türkmenlerine yardım

AK Parti Adana İl Başkanlığı, bot, çocuk maması ve bezi, battaniye, yatak, kuru gıda, su ve konserve gibi yardım malzemesinin bulunduğu 7 tırı, Bayırbucak Türkmenlerine gönderdi.

Partiden yapılan yazılı açıklamaya göre, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun talimatıyla parti tarafından bütün il ve ilçe teşkilatlarında Bayırbucak Türkmenlerine yönelik yardım kampanyası düzenlendi.

AK Parti Adana İl Başkanlığının da bütün teşkilatlarıyla destek verdiği kampanya çerçevesinde bölgeye 7 tır dolusu yardım malzemesi gönderildi. Yardımlar arasında bot, çocuk maması ve bezi, battaniye, yatak, kuru gıda, su ve konserve gibi malzemeler yer aldı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen AK Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni, yardımların parti teşkilatı tarafından tırlara dualar eşliğinde yüklendiğini belirtti.

Yeni, "Türkmen kardeşlerimiz orada açken biz burada elimiz kolumuz bağlı duramazdık. Bayırbucak'taki kardeşlerimizin yarasına bir nebze de olsa merhem olabildiysek ne mutlu bize. Yardım kampanyasına gösterdiği bu yoğun ilgiden dolayı halkımıza bir kez daha teşekkür ediyorum" ifadesini kullandı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.