Adana

Adanaspor'da liderlik sevinci

14:15 15 Şubat 2016
Adanaspor'da liderlik sevinci

PTT 1. Lig'de, deplasmanda Denizlispor'u 2-0 yenerek liderlik koltuğuna oturan Adanaspor'un basın sözcüsü Bülent Uzel, "Lig uzun bir maraton, önümüzde daha 13 maçımız var ama zirvede yer almak mutluluk verici" değerlendirmesinde bulundu.

Uzel, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Denizli deplasmanında güzel bir oyunla 3 puan aldıklarını söyledi.

Son haftalarda iyi bir takım olduklarını, futbolcuların, teknik ekibin ve yönetimin güzel bir birliktelik ortaya koyduğunu anlatan Uzel, şunları kaydetti:

"Her maçı ayrı düşünerek, her müsabakadan 3 puan almak için çalışıyoruz. Lig uzun bir maraton, önümüzde daha 13 maçımız var ama zirvede yer almak mutluluk verici. Şu anda lider olmak önemli ancak bunu lig sonuna kadar sürdürebilmek daha da önemli. Bunu başarmaya çalışacağız. Şimdiden şampiyon olmuşuz gibi hava yaratmaya gerek yok. Her maçımızdan istediğimiz sonuçları almaya devam edersek sezon sonunda sevinen taraf oluruz."

Taraftarlara da çağrı da bulunan Uzel, "Taraftarımızın da desteğiyle iyi şeyler başaracağımıza inanıyorum. Onları her maçımızda, tribünleri doldurarak Adanaspor'u desteklemeye davet ediyorum" diye konuştu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.