Adana

Maçın ardından

21:29 11 Mart 2016
Maçın ardından

PTT 1. Lig'de Vartaş Elazığspor'u 2-1 yenen Adana Demirspor'un teknik direktörü Tayfur Havutçu, çok önemli bir 3 puan aldıklarını söyledi.

Havutçu, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, karşılaşmadan önce düşündükleri her şeyi sahaya yansıttıklarını ifade etti.

Elazığ temsilcisinin de üst sıralara oynayan bir takım olduğunu dile getiren Havutçu, "Rakibimizin zaaflarını biliyorduk. Maça çok iyi başladık. Golleri de bulduk. Çok pozisyonumuz vardı" diye konuştu.

Oyunun, ikinci yarısının istedikleri gibi gittiğini vurgulayan Havutçu, şu ifadeleri kullandı:

"Bütün futbolcular iyi mücadele etti. Çok önemli bir 3 puan aldık. Güzel bir karşılaşma oldu. Temposu ve seyir zevki yüksekti. Üç puanı aldığımız için mutluyuz. Her maçı tek tek değerlendiriyoruz. Bütün futbolcularımız çok arzulu ve istekli. Hepsi oynamak istiyor. İyi bir rekabet ortamı oluşturuyoruz. Bu, bizim en büyük artımız oluyor. İyi yoldayız. Her maç üstüne koyarak yolumuza devam edeceğiz."


- Vartaş Elazığspor cephesi


Vartaş Elazığspor Teknik Direktörü Ogün Temizkanoğlu ise özellikle ikinci yarıda iyi bir oyun ortaya koyduklarını, rakiplerini tamamen kendi sahasına kapattıklarını belirtti.

Oyuncularının iyi mücadele ettiğini vurgulayan Temizkanoğlu, şunları kaydetti:

"Oyuncularım mağlubiyeti asla kabul etmediler ve hak etmediler. Bunun karşılığında hakem biraz daha cesaretli olabilseydi, özellikle kalecinin vakit geçirmeden dolayı yaptığı hareketleri sarı kartla cezalandırsaydı, oyunun akışı çok daha farklı olabilirdi. Mağlup olduk, mağlubiyeti de hak etmedik ama bu hedefimizden şaştık anlamına gelmez. Böyle mücadele ettiğimizi sürece bu ligden bir üst lige çıkarız. Çok da basit çıkarız. Arkadaşlarımı kutluyorum. Aslan gibi mücadele verdiler."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.