Adana

Adanalı sanayicilere Karadağ'a yatırım çağırısı

12:09 15 Nisan 2016
Adanalı sanayicilere Karadağ'a yatırım çağırısı

Karadağ'ın Berane kentinin Belediye Başkanı Dragoslav Scekiç, Adanalı sanayici ve iş adamlarına, ülkelerinde yatırım yapmaları konusunda çağrıda bulundu.

Adana Sanayi Odası'ndan (ADASO) yapılan yazılı açıklamaya göre, Scekiç, ADASO Başkan Yardımcısı Erdoğan Şire ile yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.

İki ülke arasındaki ilişkilerin geliştirilmesini amaçladıklarını bildiren Scekiç, Adana'da bulunmaktan ve kendilerine gösterilen ilgiden mutlu olduklarını kaydetti.

Dragoslav Scekiç, Berane'nin ekonomik ve ticari açıdan bölgesinde merkezi bir konumda bulunduğunu, teşvik bölgesi olması nedeniyle yatırımcılara çok cazip şartlar sunulduğunu ifade ederek, şöyle konuştu:

"Ticari ilişkileri ve özellikle Türk yatırımcılarla iş birliğini geliştirmeyi arzuluyoruz. Türkiye'den ve Adana'dan yatırımcıları ülkemizde görmek istiyoruz. Tecrübelerinizi bizlerle paylaşmanızı bekliyoruz. Sizlere ticari ilişkiler ve yatırımlar için her türlü imkanı, kolaylığı ve desteği sağlamaya hazırız."

ADASO Başkan Yardımcısı Erdoğan Şire de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Karadağ'ın dost ve kardeş ülke olduğunu ancak karşılıklı ticaretin artırılması için oda olarak ellerinden gelen tüm çabayı göstereceklerini bildirdi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.