Adana

Çocuğunu darbedip çöp kamyonuna attığı iddiası

10:07 31 Mayıs 2016
Çocuğunu darbedip çöp kamyonuna attığı iddiası

Adana'da sokakta 4 yaşındaki kızına şiddet uyguladığı, kendisine engel olmaya çalışan temizlik görevlilerine de saldırıp kızını çöp kamyonuna attığı ileri sürülen kişi, gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, merkez Yüreğir ilçesi Koza Mahallesi'nde belediye temizlik görevlileri sokaklardaki çöpleri toplarken bir kişinin küçük yaştaki kız çocuğuna şiddet uyguladığını gördü.

Çocuğun babası olduğunu öğrendikleri Mehmet C.A'ya (25) engel olmak isteyen temizlik görevlileri de saldırıya uğradı.

Bu sırada görevlilerden Mustafa K.C'yi yüzünden yaraladığı öne sürülen zanlı Mehmet C.A'nın kızı 4 yaşındaki İ.A'yı da çöp aracının atıkların boşaltıldığı bölümüne attığı öne sürüldü. Olay sırasında çöp kamyonunun atıkları sıkıştırmak için kullanılan hidrolik sisteminin çalışmadığı belirtildi.

Temizlik görevlileri zanlı Mehmet C.A'yı etkisiz hale getirip çocuğu da araçtan çıkardı.

Vatandaşların haber vermesiyle olay yerine gelen polis ekipleri, zanlıyı gözaltına aldı.

Vücudunun çeşitli yerlerinde darp izlerine rastlanan ve sağlık kuruluşundan darp raporu alınan çocuk, anne Emine K'ye (23) teslim edildi.

Zanlı ile eşinin iki yıl önce boşandığı, velayeti annede olan çocuğun özlediği için babasının yanına gittiği ve iki günün sonunda annesinin yanına dönmek istediği, sürekli ağladığı iddiasıyla babası tarafından darbedildiği ileri sürüldü.

Zanlının, üç dolandırıcılık olayından hakkında 1 yıl 1 ay 14 gün kesinleşmiş hapis cezası olduğu öğrenildi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.