Adana

Adana'da aile içi şiddete dava

15:10 30 Haziran 2016
Adana'da aile içi şiddete dava

Adana'da eşler arasında karşılıklı darp ve tehdit iddiası üzerine baba ve oğlu ile gelini hakkında farklı cezalara çarptırılmaları istemiyle dava açıldı.

Alınan bilgiye göre, 14 Ocak'ta ayrı yaşadığı kocasının evinde kalan çocuğunu görmeye giden Şerife K. (20) eşi Mehmet Emin K. ve kayınbabası Hüseyin K. (51) tarafından darbedildiği genç kadının da kocasını tokatlayarak hakaret ve tehditlerde bulunduğu iddiası üzerine soruşturma başlatıldı.

Tamamlanan soruşturma kapsamında cumhuriyet savcısı, müşteki şüpheliler Şerife K. ve eşi Mehmet Emin K. ile Hüseyin K. hakkında Adana 1. Asliye Ceza Mahkemesinde "kasten yaralama" "hakaret" ve "tehdit" suçlarından dava açtı.

Savcı, Şerife K'nin 5 yıl 6 ay, eşinin 3 yıl 6 ay, kayınbabasının ise 1 yıl hapis cezası ile cezalandırılmasını istedi.

İddianamede, Şerife K'nin ayrı yaşadığı eşinden olan çocuğunu görmek için gittiği evde çıkan tartışmada kocası ve kayınbabası tarafından dövülerek yaralandığı belirtildi.

İddianamede ayrıca, Şerife K'nin kocasına "F.A. isimli bir adam ile görüşüyorum. O adamın sizinle işi bitmedi. Sizin için 2 adam tuttu ve 5 milyar para verdi, sizi öldürtecek" dediği ve kocasına tokat vurarak tehdit ile hakaretlerde bulunduğu da ifade edildi.

Davanın görülmesine önümüzdeki günlerde başlanacak.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.