Adana

Adanaspor'da yeni sezon hazırlıkları

10:57 10 Ağustos 2016
Adanaspor'da yeni sezon hazırlıkları

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Adanaspor'un basın sözcüsü Bülent Uzel, Bolu kampını çok iyi değerlendirdiklerini söyledi.

Uzel, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yeni sezon hazırlıklarını Bolu'da gerçekleştirdiklerini, burada iyi bir arkadaşlık ortamında çalıştıklarını ifade etti.

Takımda gerekli gördükleri mevkilere çeşitli transferler yaptıklarını hatırlatan Uzel, şunları kaydetti:

"Bir oyuncu da santrafor mevkisine transfer etmeyi düşünüyoruz. Şu an için transfer konusunda netleşen bir isim yok. Kesinleştiğinde paylaşacağız. Bolu kampını çok iyi değerlendirdik. 11-13 Ağustos'ta, 15 Temmuz Demokrasi Turnuvası'na katıldıktan sonra yeni sezon hazırlıklarına Adana'da devam edeceğiz. Ligin başlamasına sayılı günler kaldı, artık daha ciddi bir çalışmayla sezona en güzel şekilde başlamak istiyoruz. 15 Temmuz Demokrasi Turnuvası'ndan sonra izin yapmadan tesislerimize gelip, ligin ilk maçına hazırlanacağız."

Uzel, ilk hafta sahalarında Bursaspor ile karşılaşacaklarını da anımsatarak, uzun bir aradan sonra sahalarında oynayacakları ilk Süper Lig maçında taraftarları yanlarında görmek istediklerini sözlerine ekledi.



YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.